houmik Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Ja chodim 20 minut na stepper po cviceni. Kdyz se to dela spravne, tak to tvaruje od zadku az po lytka. Hlavne zadek, to se holkam libi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Taky bych potřeboval sundat břícho ale to je hodně o jidle...to cvičení taky ale minimálně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 To ja bych klidne prodal 15kg tuku, na aukru to ale nikdo nechce ani od kurunky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 15 kg tuku??? To nemáš!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Tak hotovo, Romčo člověče necvičíš nějak dlouho, dvě hodiny dle mýho je fakt moc, neříkej že udržíš intenzitu dvě hodky, v dobách své(slávy) jsem cvičil 60-80min pak to u mne šlo do kýble a spíš jsem kecal, ale u každýho to funguje jinak, ty lejtka musíš je nějak šokovat změnit cvičení váhy, zařadit je jako první. Jinak jsem dal to kolo a ted 8 serií tlaků na rovny lavičce a 8 serii přitahování velké činky k hrudníku na záda a břiško pár zkracovaček, začínat se musí pomalu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Budu muset se nad sebou zamyslet ale jak řikám nejdéle mi trvaji lýtka...tam to prostě nejde zkrátit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Lytka mam asi na 5 minut, mam je od prirody masite! Coze nemam? 15kg tuku??? Tak tomu ver, ze mam a nadbytecneho jeste k tomu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Taky znám pár kluku co se na činku podívali a už přibírali svalovinu.Bohužel to neni můj případ...Davone! Tak schválně: kolik máš obvod lýtka??? Já měl když jsem začínal 26cm a ted mám 40cm a je to pořád slabota jako prase! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Já zalitejch 46cm jako ruce:-) a kdysi byli 48 nezalitý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Lytko mam - 45 cm a v posilovne jsem byl naposledy nekdy v zari tusim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Hoši...hoší...to já jsem vedle Vás pěknej prdola!!! Ach jo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 (editace) ALe Romčo třeba na takovej obvod pasu se mne raději ani neptej Editováno: 9. Duben 2009, autor: Miles Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Povídej Mílo!!! Já mám 92. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 104 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Ty koxo, ja mam nyni krasnych asi 140 cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 V pohodě! Ale zase jseš kus chlapa ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Davone nekecej a napiš to popravdě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Je ty woe ja mam jen drevenej skladaci metr, tak proto Takze chlapaci, 110 cm!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 (editace) , já se měřil tím plechovým vysouvacím Editováno: 9. Duben 2009, autor: Miles Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Tak fajn...jedeme dál...co ruka??? já 43 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 To ja meril taky Milo, ten jsem nasel, nevim kde ma nase mama sevcovsky metrik... Ruky se nezucastnim, nema to smysl, 7 mesicu jsem nesportoval, je to vse dole! Ale naposledy jsem mel 43 cm zapesti :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 + - 45-46 ale zalitejch jako prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Ty woe...nabušenci!!!! od zitra spím ve fitku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Romčo my jsme zalití necvičíme, jedna momentka abys viděl že to s tím rozměrem není tak horký... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Hm, trapny... Proc ti to tam nekdo podpira? Rok 2005, to jsem se tomu da se rici venoval peclive Doufam, ze vite, ze svaly neznamenaji naprosto nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.