Duben 9, 200916 r Ja chodim 20 minut na stepper po cviceni. Kdyz se to dela spravne, tak to tvaruje od zadku az po lytka. Hlavne zadek, to se holkam libi
Duben 9, 200916 r Autor Taky bych potřeboval sundat břícho ale to je hodně o jidle...to cvičení taky ale minimálně...
Duben 9, 200916 r Tak hotovo, Romčo člověče necvičíš nějak dlouho, dvě hodiny dle mýho je fakt moc, neříkej že udržíš intenzitu dvě hodky, v dobách své(slávy) jsem cvičil 60-80min pak to u mne šlo do kýble a spíš jsem kecal, ale u každýho to funguje jinak, ty lejtka musíš je nějak šokovat změnit cvičení váhy, zařadit je jako první. Jinak jsem dal to kolo a ted 8 serií tlaků na rovny lavičce a 8 serii přitahování velké činky k hrudníku na záda a břiško pár zkracovaček, začínat se musí pomalu...
Duben 9, 200916 r Autor Budu muset se nad sebou zamyslet ale jak řikám nejdéle mi trvaji lýtka...tam to prostě nejde zkrátit.
Duben 9, 200916 r Lytka mam asi na 5 minut, mam je od prirody masite! Coze nemam? 15kg tuku??? Tak tomu ver, ze mam a nadbytecneho jeste k tomu!!!
Duben 9, 200916 r Autor Taky znám pár kluku co se na činku podívali a už přibírali svalovinu.Bohužel to neni můj případ...Davone! Tak schválně: kolik máš obvod lýtka??? Já měl když jsem začínal 26cm a ted mám 40cm a je to pořád slabota jako prase!
Duben 9, 200916 r ALe Romčo třeba na takovej obvod pasu se mne raději ani neptej Upraveno Duben 9, 200916 r od Miles
Duben 9, 200916 r To ja meril taky Milo, ten jsem nasel, nevim kde ma nase mama sevcovsky metrik... Ruky se nezucastnim, nema to smysl, 7 mesicu jsem nesportoval, je to vse dole! Ale naposledy jsem mel 43 cm zapesti :D
Duben 9, 200916 r Romčo my jsme zalití necvičíme, jedna momentka abys viděl že to s tím rozměrem není tak horký...
Duben 9, 200916 r Hm, trapny... Proc ti to tam nekdo podpira? Rok 2005, to jsem se tomu da se rici venoval peclive Doufam, ze vite, ze svaly neznamenaji naprosto nic
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.