Miles Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 To je rukáv mého pyžámka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Ty joo...Vy jste bejci!!! Já snad půjdu spát a neusnu z toho! Pěkny kluci,pěkny! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Jendo: jseš na řadě...tak šup šup!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Ja mam pres rucku nejakych 42 v zatnutem stavu ... je to malo? ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 ty voe co to tu je za babinec...odejdu si zacvičit, vrátím se a čtu tu samý: "já mám pupek, on má pupek, sádlo na aukro"...tak sme chlapy ne a pupek je známka "dobrého a spokojeného žití" PS: já teda pupík nemám, ale s mojí životosprávou se s ním do budoucna počítá - jináč se taky pochlubím místem, kde se tak rád potím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Je to jedno, kolik mas!!! Jak jsem psal, preci nejde o to, to je dle me postizenost chodit cvicit kvuli miram! Mas libove vyrisovany svaliky Ty woe kibi, tam to vypada, jak v tom filmu Milion Dollar baby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 4 Michal dobrej základ aspon ti jsou vidět svaly narozdíl ode mne, 4 Kibi hele není ta poska už moc brutální připomíná mi to postu od Arnolda s Pumping Ironn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 small OT - co rikate vyberu barvy, chlapaci? Mam smisene pocity... http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...80&start=80 dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Michal K.: rozhoodně to není málo, navíc si vyrýsovanej - kdyby jsi nebyl "línej se nažrat" a pěkně se zatučnil, tak bys taky měl víc....ale ono je lepší míň ale kvalitní Davon: je to všecko poctivý "domo robo"...klucí si to tam postavili a já jim to chodím opotřebovávat ale je tam fakt vše, za mnou stály ještě rotopedy a vedle pytel na bušení, prostě paráda - navíc čínky jou bez označení vah, tak nehrozí efekt "honění se za tím kolik zvednu" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Bílou, nebo tu první na obrázku vínovou či co, ale raději bílou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Tyyy jo diky chlapi, tolik chvaly... Ja uz to ted tak moc nehrotim. Chodim se do fitka odreagovat a udrzet se v kondici. Mam strasne rychle spalovani, takze to pribirani je problem, ale nekdy ten vyrys neni na skodu no, aspon to jde videt, ze tam neco mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Milesi, asi jsi me spatne pochopil, ja jiz vybral!! Posledni muj prispevek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 davon: kup takovou jaká se ti nejvíc líbý, na to jak se špiní co na ní jde a nejde vidět se ..... Za mne stříbrná nebo černá metla, i ta bílá vypadá moc pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Ty jo kuciii..Jak na to tak koukam,sama boule ste.. Ja ruce 42 aktualne...Jinak dneska sem si dal trening,mrtvola,zada+lehkej drep..MT jsem zatahl 2x+op 170kg.. Jinak zkusim nekde vysrachat fotku bicaku.. Muj byvaly trener mel ruce 50..Mega bicak,rikame mu stehnoruka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Michale: nehraj tady na nás dámu jo? Hele toho hajzlika jsem viděl osobně a má pěknou pazouru parchant jeden!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 (editace) Fotka vždycky zkresluje, u mě to vypadá že tam něco mám, přitom tam nic nemám Editováno: 9. Duben 2009, autor: Miles Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Když ono to je něco za něco...nejhorší je to že jakmile chceš shodit na bříše tak jdeš s objemama všude dolu což je smutny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Ja mam pres rucku nejakych 42 v zatnutem stavu ... je to malo? ? ... todle je fakt luxusne vyrysovane ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Jo jo...Michal to je náš boreček.Míšo...že ty ruce jezdíš každý druhý den? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 115,1,-Kg po ranním vymočení a opět in natura... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Hmm dnes žádnéj kulturista v tématu, tak aspoň vložím foto z dnešního nákupu masa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Mílo: dobrej nákup.Kuřata taky mužu ale co nesnáším tak to jsou vnitřnosti...brrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Hmm dnes žádnéj kulturista v tématu, tak aspoň vložím foto z dnešního nákupu masa... Milane ty jedeš taky k Romanovi na grilovačku ?? Samý kurča.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Mně zase chutnaj, kuřecí jatýrka mám rád, jinak co budu dělat o víkendu, nic moc zejtra možná výlet na kolech ale bude první takže krátkej, a další dny nevím přítelkyně má noční tak asi budu hubnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Mílo: tak přijed ke mně ne? Rád Tě uvidím a pokecáme! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.