Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

To je rukáv mého pyžámka....

• Autor

Ty joo...Vy jste bejci!!! Já snad půjdu spát a neusnu z toho!

Pěkny kluci,pěkny!

• Autor

Jendo: jseš na řadě...tak šup šup!!!

Ja mam pres rucku nejakych 42 v zatnutem stavu ... je to malo? :( ?

post-26532-1239309663_thumb.jpg post-26532-1239309670_thumb.jpg

ty voe co to tu je za babinec...odejdu si zacvičit, vrátím se a čtu tu samý: "já mám pupek, on má pupek, sádlo na aukro"...tak sme chlapy ne a pupek je známka "dobrého a spokojeného žití" :smich:lol PS: já teda pupík nemám, ale s mojí životosprávou se s ním do budoucna počítá :smich:

- jináč se taky pochlubím místem, kde se tak rád potím :)

post-25532-1239309705_thumb.jpg

post-25532-1239309710_thumb.jpg

Je to jedno, kolik mas!!! Jak jsem psal, preci nejde o to, to je dle me postizenost chodit cvicit kvuli miram! ;) Mas libove vyrisovany svaliky ;)

Ty woe kibi, tam to vypada, jak v tom filmu Milion Dollar baby :D

4 Michal dobrej základ aspon ti jsou vidět svaly narozdíl ode mne,

4 Kibi hele není ta poska už moc brutální připomíná mi to postu od Arnolda s Pumping Ironn

Michal K.: rozhoodně to není málo, navíc si vyrýsovanej - kdyby jsi nebyl "línej se nažrat" :smich: a pěkně se zatučnil, tak bys taky měl víc....ale ono je lepší míň ale kvalitní ;)

Davon: je to všecko poctivý "domo robo"...klucí si to tam postavili a já jim to chodím opotřebovávat :) ale je tam fakt vše, za mnou stály ještě rotopedy a vedle pytel na bušení, prostě paráda - navíc čínky jou bez označení vah, tak nehrozí efekt "honění se za tím kolik zvednu" :palec2:

Bílou, nebo tu první na obrázku vínovou či co, ale raději bílou

Tyyy jo diky chlapi, tolik chvaly... Ja uz to ted tak moc nehrotim. Chodim se do fitka odreagovat a udrzet se v kondici. Mam strasne rychle spalovani, takze to pribirani je problem, ale nekdy ten vyrys neni na skodu no, aspon to jde videt, ze tam neco mam :smich:

Milesi, asi jsi me spatne pochopil, ja jiz vybral!! Posledni muj prispevek! ;)

davon: kup takovou jaká se ti nejvíc líbý, na to jak se špiní co na ní jde a nejde vidět se ..... Za mne stříbrná nebo černá metla, i ta bílá vypadá moc pěkně :palec2:

Ty jo kuciii..Jak na to tak koukam,sama boule ste.. :D

Ja ruce 42 aktualne...Jinak dneska sem si dal trening,mrtvola,zada+lehkej drep..MT jsem zatahl 2x+op 170kg.. :)

Jinak zkusim nekde vysrachat fotku bicaku.. :D

Muj byvaly trener mel ruce 50..Mega bicak,rikame mu stehnoruka.. :D

• Autor

Michale: nehraj tady na nás dámu jo? Hele toho hajzlika jsem viděl osobně a má pěknou pazouru :palec2: parchant jeden!!!

Fotka vždycky zkresluje, u mě to vypadá že tam něco mám, přitom tam nic nemám :smich:

Upraveno od Miles

• Autor

Když ono to je něco za něco...nejhorší je to že jakmile chceš shodit na bříše tak jdeš s objemama všude dolu což je smutny :aggressive:

Ja mam pres rucku nejakych 42 v zatnutem stavu ... je to malo? :( ?

... todle je fakt luxusne vyrysovane !

• Autor

Jo jo...Michal to je náš boreček.Míšo...že ty ruce jezdíš každý druhý den? ;)

115,1,-Kg po ranním vymočení a opět in natura...

Hmm dnes žádnéj kulturista v tématu, tak aspoň vložím foto z dnešního nákupu masa...

• Autor

Mílo: dobrej nákup.Kuřata taky mužu ale co nesnáším tak to jsou vnitřnosti...brrr

Hmm dnes žádnéj kulturista v tématu, tak aspoň vložím foto z dnešního nákupu masa...

Milane ty jedeš taky k Romanovi na grilovačku ?? Samý kurča.. :smich:

Mně zase chutnaj, kuřecí jatýrka mám rád, jinak co budu dělat o víkendu, nic moc zejtra možná výlet na kolech ale bude první takže krátkej, a další dny nevím přítelkyně má noční tak asi budu hubnout :D

• Autor

Mílo: tak přijed ke mně ne? Rád Tě uvidím a pokecáme!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.