Duben 9, 200916 r Autor Ty joo...Vy jste bejci!!! Já snad půjdu spát a neusnu z toho! Pěkny kluci,pěkny!
Duben 9, 200916 r ty voe co to tu je za babinec...odejdu si zacvičit, vrátím se a čtu tu samý: "já mám pupek, on má pupek, sádlo na aukro"...tak sme chlapy ne a pupek je známka "dobrého a spokojeného žití" PS: já teda pupík nemám, ale s mojí životosprávou se s ním do budoucna počítá - jináč se taky pochlubím místem, kde se tak rád potím
Duben 9, 200916 r Je to jedno, kolik mas!!! Jak jsem psal, preci nejde o to, to je dle me postizenost chodit cvicit kvuli miram! Mas libove vyrisovany svaliky Ty woe kibi, tam to vypada, jak v tom filmu Milion Dollar baby
Duben 9, 200916 r 4 Michal dobrej základ aspon ti jsou vidět svaly narozdíl ode mne, 4 Kibi hele není ta poska už moc brutální připomíná mi to postu od Arnolda s Pumping Ironn
Duben 9, 200916 r small OT - co rikate vyberu barvy, chlapaci? Mam smisene pocity... http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...80&start=80 dik
Duben 9, 200916 r Michal K.: rozhoodně to není málo, navíc si vyrýsovanej - kdyby jsi nebyl "línej se nažrat" a pěkně se zatučnil, tak bys taky měl víc....ale ono je lepší míň ale kvalitní Davon: je to všecko poctivý "domo robo"...klucí si to tam postavili a já jim to chodím opotřebovávat ale je tam fakt vše, za mnou stály ještě rotopedy a vedle pytel na bušení, prostě paráda - navíc čínky jou bez označení vah, tak nehrozí efekt "honění se za tím kolik zvednu"
Duben 9, 200916 r Tyyy jo diky chlapi, tolik chvaly... Ja uz to ted tak moc nehrotim. Chodim se do fitka odreagovat a udrzet se v kondici. Mam strasne rychle spalovani, takze to pribirani je problem, ale nekdy ten vyrys neni na skodu no, aspon to jde videt, ze tam neco mam
Duben 9, 200916 r davon: kup takovou jaká se ti nejvíc líbý, na to jak se špiní co na ní jde a nejde vidět se ..... Za mne stříbrná nebo černá metla, i ta bílá vypadá moc pěkně
Duben 9, 200916 r Ty jo kuciii..Jak na to tak koukam,sama boule ste.. Ja ruce 42 aktualne...Jinak dneska sem si dal trening,mrtvola,zada+lehkej drep..MT jsem zatahl 2x+op 170kg.. Jinak zkusim nekde vysrachat fotku bicaku.. Muj byvaly trener mel ruce 50..Mega bicak,rikame mu stehnoruka..
Duben 9, 200916 r Autor Michale: nehraj tady na nás dámu jo? Hele toho hajzlika jsem viděl osobně a má pěknou pazouru parchant jeden!!!
Duben 9, 200916 r Fotka vždycky zkresluje, u mě to vypadá že tam něco mám, přitom tam nic nemám Upraveno Duben 9, 200916 r od Miles
Duben 10, 200916 r Autor Když ono to je něco za něco...nejhorší je to že jakmile chceš shodit na bříše tak jdeš s objemama všude dolu což je smutny
Duben 10, 200916 r Ja mam pres rucku nejakych 42 v zatnutem stavu ... je to malo? ? ... todle je fakt luxusne vyrysovane !
Duben 10, 200916 r Hmm dnes žádnéj kulturista v tématu, tak aspoň vložím foto z dnešního nákupu masa...
Duben 10, 200916 r Autor Mílo: dobrej nákup.Kuřata taky mužu ale co nesnáším tak to jsou vnitřnosti...brrr
Duben 10, 200916 r Hmm dnes žádnéj kulturista v tématu, tak aspoň vložím foto z dnešního nákupu masa... Milane ty jedeš taky k Romanovi na grilovačku ?? Samý kurča..
Duben 10, 200916 r Mně zase chutnaj, kuřecí jatýrka mám rád, jinak co budu dělat o víkendu, nic moc zejtra možná výlet na kolech ale bude první takže krátkej, a další dny nevím přítelkyně má noční tak asi budu hubnout
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.