Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Kuřata byly za 42 tak šly se mnou ted je stáhnu z kůže a hodím do mrazáku na horší časy...

No jasně ja přivezu jídlo a pití a ty rodinu, to znám -_-

• Autor

Nééé!!! Všechno je připravené.V neděli budeme grilovat.Vem sebe a přijed.Myslím to smrtelně vážně!

sem z tý fotky od Míly dostal hlad...kua to se na večír nedělá :feve: tak a jdu sí dát "bílej sex" (vybrakování lednice) :smich:

Hmm, díky za nabídku -_- , ale nejsem v neděli mobilní, přítelkyně má auto v práci v sobotu i v neděli <_<

Tak pojeď se mnou Milane. K tobě to nemám daleko,tak se pro tebe zastavím. Jsi z Měcholup ne ?

Upraveno od Rosťa19

Žádný grilování - hubnu, nikdo mne nepřemluví :t

Jo z Měcholup Horních -_-

Žádný grilování - hubnu, nikdo mne nepřemluví :t

Tak jindy Milane ale je to škoda. Bude prdel. :palec2:

• Autor

Ani kdybych Tě před jidlem vzal do fitu??????

Hele chápu to lidi, že jste se domluvili na grilovačku a na pokec, možná bych to auto nějak pořešil aspoň na votočku, do hradce je po dálnici kousek né?

• Autor

Ty woe...já bych byl štastnej Mílo.Přijed.Vážně Tě zvu.Po dálnici to je otázka 45 minut a Rosta ví že nekecám.Přijed! Je to v neděli okolo 12 hodiny.

Hele právě jsem to probral s polovičkou a mám na odpoledne povolení, že to prej přežije bez faceliftu, co mám sebou vzít: jehně, sele, krocana, co budem rožnit?

• Autor

Mílo: mám nakoupeno pět kilogramu masa takže nic neber.Jen sebe a já Ti napíšu na sebe číslo a gps souřadnice.Ju?

tak takhle vy posilujete, jo? Leda tak pupky :smich:

Romčo poslal jsem ti SZ...

Tak jo zejtra jdu celej den běhat, abych byl na párty vůbec vpuštěn, resp. pokud vpuštěn aby si mne nespletli s objektem na rožnění B)

• Autor

Neboj! Dobře to dopadne :palec2: Dobrou noc.

Dobrou

• Autor

Krásné skoro poledne.Tak co máte dnes v plánu sportovci? Já připravuju zitřejší grilovačku a jesli nebudu ko tak půjdu se protáhnout až navečer. :)

Taky přeju krásný sobotní skoro poledne....já to dneska vidím na projížďku na in-linech (pěkně aspoň 20 km) a na večír doplním energii kvalitním iontovým pivsonem :palec2:lol

Romane: večerní trenink?...to je ta tvoje neoblíbená doba ne, aby jsi se donutil ;)

Tak ja se vratil z hospitlu po narkoze a jsem rad, ze stojim na haxnach, takze ja mam asi jasno :D

Tak se Dane hlavně brzo uzdrav ať jsi v poho. :palec2:

Dekuji i TOBE ;)

:palec2:

tak průběžně na sobě pracuji, dřepy, kliky, máchání pazourama, dneska jsme jeli celá rodinka na vejlet. Já s dcerou na kole, malýho jsem měl v sedačce a žena na bruslích. Myslím, že jsme dali odhadem tak 10km skrz Pardubice po stezkách. Nevím, zvažuju, jestli v tu neděli do tý posky s tebou Romane opravdu nezkusit. Se musím rozpohybovat, léta přibývaj a je čas myslet trošku na zdraví. ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.