Duben 10, 200916 r Kuřata byly za 42 tak šly se mnou ted je stáhnu z kůže a hodím do mrazáku na horší časy...
Duben 10, 200916 r Autor Nééé!!! Všechno je připravené.V neděli budeme grilovat.Vem sebe a přijed.Myslím to smrtelně vážně!
Duben 10, 200916 r sem z tý fotky od Míly dostal hlad...kua to se na večír nedělá tak a jdu sí dát "bílej sex" (vybrakování lednice)
Duben 10, 200916 r Hmm, díky za nabídku , ale nejsem v neděli mobilní, přítelkyně má auto v práci v sobotu i v neděli
Duben 10, 200916 r Tak pojeď se mnou Milane. K tobě to nemám daleko,tak se pro tebe zastavím. Jsi z Měcholup ne ? Upraveno Duben 10, 200916 r od Rosťa19
Duben 10, 200916 r Žádný grilování - hubnu, nikdo mne nepřemluví Tak jindy Milane ale je to škoda. Bude prdel.
Duben 10, 200916 r Hele chápu to lidi, že jste se domluvili na grilovačku a na pokec, možná bych to auto nějak pořešil aspoň na votočku, do hradce je po dálnici kousek né?
Duben 10, 200916 r Autor Ty woe...já bych byl štastnej Mílo.Přijed.Vážně Tě zvu.Po dálnici to je otázka 45 minut a Rosta ví že nekecám.Přijed! Je to v neděli okolo 12 hodiny.
Duben 10, 200916 r Hele právě jsem to probral s polovičkou a mám na odpoledne povolení, že to prej přežije bez faceliftu, co mám sebou vzít: jehně, sele, krocana, co budem rožnit?
Duben 10, 200916 r Autor Mílo: mám nakoupeno pět kilogramu masa takže nic neber.Jen sebe a já Ti napíšu na sebe číslo a gps souřadnice.Ju?
Duben 10, 200916 r Tak jo zejtra jdu celej den běhat, abych byl na párty vůbec vpuštěn, resp. pokud vpuštěn aby si mne nespletli s objektem na rožnění
Duben 11, 200916 r Autor Krásné skoro poledne.Tak co máte dnes v plánu sportovci? Já připravuju zitřejší grilovačku a jesli nebudu ko tak půjdu se protáhnout až navečer.
Duben 11, 200916 r Taky přeju krásný sobotní skoro poledne....já to dneska vidím na projížďku na in-linech (pěkně aspoň 20 km) a na večír doplním energii kvalitním iontovým pivsonem Romane: večerní trenink?...to je ta tvoje neoblíbená doba ne, aby jsi se donutil
Duben 11, 200916 r Tak ja se vratil z hospitlu po narkoze a jsem rad, ze stojim na haxnach, takze ja mam asi jasno
Duben 11, 200916 r tak průběžně na sobě pracuji, dřepy, kliky, máchání pazourama, dneska jsme jeli celá rodinka na vejlet. Já s dcerou na kole, malýho jsem měl v sedačce a žena na bruslích. Myslím, že jsme dali odhadem tak 10km skrz Pardubice po stezkách. Nevím, zvažuju, jestli v tu neděli do tý posky s tebou Romane opravdu nezkusit. Se musím rozpohybovat, léta přibývaj a je čas myslet trošku na zdraví.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.