Miles Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Kuřata byly za 42 tak šly se mnou ted je stáhnu z kůže a hodím do mrazáku na horší časy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 No jasně ja přivezu jídlo a pití a ty rodinu, to znám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Nééé!!! Všechno je připravené.V neděli budeme grilovat.Vem sebe a přijed.Myslím to smrtelně vážně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 sem z tý fotky od Míly dostal hlad...kua to se na večír nedělá tak a jdu sí dát "bílej sex" (vybrakování lednice) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Hmm, díky za nabídku , ale nejsem v neděli mobilní, přítelkyně má auto v práci v sobotu i v neděli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 (editace) Tak pojeď se mnou Milane. K tobě to nemám daleko,tak se pro tebe zastavím. Jsi z Měcholup ne ? Editováno: 10. Duben 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Žádný grilování - hubnu, nikdo mne nepřemluví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Jo z Měcholup Horních Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Žádný grilování - hubnu, nikdo mne nepřemluví Tak jindy Milane ale je to škoda. Bude prdel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Ani kdybych Tě před jidlem vzal do fitu?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Hele chápu to lidi, že jste se domluvili na grilovačku a na pokec, možná bych to auto nějak pořešil aspoň na votočku, do hradce je po dálnici kousek né? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Ty woe...já bych byl štastnej Mílo.Přijed.Vážně Tě zvu.Po dálnici to je otázka 45 minut a Rosta ví že nekecám.Přijed! Je to v neděli okolo 12 hodiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Hele právě jsem to probral s polovičkou a mám na odpoledne povolení, že to prej přežije bez faceliftu, co mám sebou vzít: jehně, sele, krocana, co budem rožnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Mílo: mám nakoupeno pět kilogramu masa takže nic neber.Jen sebe a já Ti napíšu na sebe číslo a gps souřadnice.Ju? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 tak takhle vy posilujete, jo? Leda tak pupky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Romčo poslal jsem ti SZ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Tak jo zejtra jdu celej den běhat, abych byl na párty vůbec vpuštěn, resp. pokud vpuštěn aby si mne nespletli s objektem na rožnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 10. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Neboj! Dobře to dopadne Dobrou noc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Krásné skoro poledne.Tak co máte dnes v plánu sportovci? Já připravuju zitřejší grilovačku a jesli nebudu ko tak půjdu se protáhnout až navečer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Taky přeju krásný sobotní skoro poledne....já to dneska vidím na projížďku na in-linech (pěkně aspoň 20 km) a na večír doplním energii kvalitním iontovým pivsonem Romane: večerní trenink?...to je ta tvoje neoblíbená doba ne, aby jsi se donutil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Tak ja se vratil z hospitlu po narkoze a jsem rad, ze stojim na haxnach, takze ja mam asi jasno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Tak se Dane hlavně brzo uzdrav ať jsi v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Dekuji i TOBE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 tak průběžně na sobě pracuji, dřepy, kliky, máchání pazourama, dneska jsme jeli celá rodinka na vejlet. Já s dcerou na kole, malýho jsem měl v sedačce a žena na bruslích. Myslím, že jsme dali odhadem tak 10km skrz Pardubice po stezkách. Nevím, zvažuju, jestli v tu neděli do tý posky s tebou Romane opravdu nezkusit. Se musím rozpohybovat, léta přibývaj a je čas myslet trošku na zdraví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.