Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

:smich::smich::smich::smich::smich:

obcas jsou i vtipne tve prispevky :D

• Autor

Tak dnes mi to zase nevyšlo... :aggressive:

bohužel, nechce se mi, ale jak čas běží, tělo chátrá a nerad bych byl v 50ti troska. A jak se to pohybování spojí s rodinnou aktivitou, tak to je i zábavný. Zejtra jedem zase.

Tak dnes mi to zase nevyšlo... :aggressive:

a kdy půjdeš?

• Autor

Tome: ty mužeš jit i ve všední den?

Roman: jakto?...ale víš jak, do fitka se má člověk těšit, né se tam nutit ;)

TomasB: navyknout si na pravidelnej pohyb je dobrá věc...a když to spojíš s vyžitím rodiny, tak zabiješ dvě mouchy jednou ranou :palec2:

Tome: ty mužeš jit i ve všední den?

to většinou ne, buď jsem někde úplně odjetej, nebo dělám až do noci většinou u ntb.

• Autor

Jendo: dnes bylo na zahradě velké nasazení a skončil jsem v 19 hodin...to už prostě nešlo a byl by to ztracenej čas...

Romane: já jsem teda zvyklej zase chodit na večír - kolikrát kolem 8-9 hod ještě na hodku zaběhnu, ale ty bys to měl na dvě hodky a to už je naprd...navíc když ti to na večír nesedí, je to jak píšeš akorát stráta času....ale víš co, svět se nezboří a jeden den relaxu navíc ti spíš prospěje ;)

• Autor

Asi tak nějak...navic odpočívat těličko taky musi umět vid?

Já jsem asi těhotnej protože se cpu kyselýma okurkama :smich:

kyselý okurky jsou vpořádku, nepřikusuješ-li krémovej dort a nezapíjíš-li to mlíkem lol já prohledal ledničku a Cottage to vyhrál ;)

Hmm taky jsem dnes necvičil, jen dopolední procházka po lese, dnes to byl takovej wellness

Roman: jakto?...ale víš jak, do fitka se má člověk těšit, né se tam nutit ;)

Kibi, proto jsem tam uz od zari nebyl :smich::smich::smich::smich:

davon: asi jsem to moc zlehčil...takže jinak: do fitka se člověk musí donutit a nelajdat to...teda pokud je zdravej (fyzicky..i blbec si může zacvičit :smich:) a při pomyšlení na čínku ho neberou mdloby z pomyšlení na bolest co příjde :p

no já teď sežral ufritovaný kuřecí prsa a hranolky a vypil velkýho Kubíka mrkev jahoda.

• Autor

Ted jsem sežral větrník...nekecám a byl moc dobrej...Ty woe...já nemám ani výčitky svědomi chápete to??? Zapijim to Kofolou a je mi krásně...

Tady se hřeší, já si vyčítám že jsem měl v 21hodin 2o%sýr a chleba namazaný lučinou light a tady se talčí do hlavy větrníky, jsem ještě v tématu fitness? :t

chlapy to je hovno :) já jsem včera nemohl spát...první jsem se vzbudil ve 2 ráno, sežral sušenku, pak ve 4, to jsem sežral pytlík arašidů a v pět mě vzbudila žízeň - 50% Fanta (to 50% je obsah cukru lol ) a jak se mi krásně vstávalo - s plným žaludkem :smich:

TomasB: tadyty dětskí pití mi tu nechává malá neteřinka, je věčně dopíjím a jsou výborný :palec2:

• Autor
:smich::smich::smich: na zitra máš jeden větrák stranou!!! Neboj se-ke kafičku a výjimečně!
:p
  • Autor

Jsem rád že neodmlouváš protože zitra to budu mít na povel já :p a generála museji poslouchat... :palec2:

romario kam teda chodíš chlape cvičit???do HK někam nebo Pardubky??já právě Pardubky IR klub....ikdyž teď často do Přelouče nad penny...

TomášB:ale vlítni na to cvičení co nejdřív..jak stárněš a tatkovatíš tak to stojí za H... lol jinak já kdys dělal něco jako obchodního cestujícího...pořád pryč...no věci na cvičení jsem měl pořád u sebe a střídal na cestách různý fitka...když musíš tak musíš:-)takže i Ty by jsi to dal Tome někde na cestě lollol

Ja jsem ted dopil litr mleka, 2 krajice chleba s asi 3cm vrstvou ramy a 3 kolecka debrecinky a 3 platky madelandu :D :D a pritom jsem se dival na fitko na fotkach!!! ;)

To je jasný že musím poslouchat já npor., generála vždy B)

• Autor

Miro: já ted cvičím na Slavii protože tam choději normální lidi a je to taková hardcorová posilka jak píše Milan.Fotky jsou taky někde na předchozich stránkách-mrki se na to.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.