Davon Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 obcas jsou i vtipne tve prispevky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Tak dnes mi to zase nevyšlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 bohužel, nechce se mi, ale jak čas běží, tělo chátrá a nerad bych byl v 50ti troska. A jak se to pohybování spojí s rodinnou aktivitou, tak to je i zábavný. Zejtra jedem zase. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Tak dnes mi to zase nevyšlo... a kdy půjdeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Tome: ty mužeš jit i ve všední den? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Roman: jakto?...ale víš jak, do fitka se má člověk těšit, né se tam nutit TomasB: navyknout si na pravidelnej pohyb je dobrá věc...a když to spojíš s vyžitím rodiny, tak zabiješ dvě mouchy jednou ranou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Tome: ty mužeš jit i ve všední den? to většinou ne, buď jsem někde úplně odjetej, nebo dělám až do noci většinou u ntb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Jendo: dnes bylo na zahradě velké nasazení a skončil jsem v 19 hodin...to už prostě nešlo a byl by to ztracenej čas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Romane: já jsem teda zvyklej zase chodit na večír - kolikrát kolem 8-9 hod ještě na hodku zaběhnu, ale ty bys to měl na dvě hodky a to už je naprd...navíc když ti to na večír nesedí, je to jak píšeš akorát stráta času....ale víš co, svět se nezboří a jeden den relaxu navíc ti spíš prospěje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Asi tak nějak...navic odpočívat těličko taky musi umět vid? Já jsem asi těhotnej protože se cpu kyselýma okurkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 kyselý okurky jsou vpořádku, nepřikusuješ-li krémovej dort a nezapíjíš-li to mlíkem já prohledal ledničku a Cottage to vyhrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Hmm taky jsem dnes necvičil, jen dopolední procházka po lese, dnes to byl takovej wellness Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Roman: jakto?...ale víš jak, do fitka se má člověk těšit, né se tam nutit Kibi, proto jsem tam uz od zari nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 davon: asi jsem to moc zlehčil...takže jinak: do fitka se člověk musí donutit a nelajdat to...teda pokud je zdravej (fyzicky..i blbec si může zacvičit ) a při pomyšlení na čínku ho neberou mdloby z pomyšlení na bolest co příjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 no já teď sežral ufritovaný kuřecí prsa a hranolky a vypil velkýho Kubíka mrkev jahoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Ted jsem sežral větrník...nekecám a byl moc dobrej...Ty woe...já nemám ani výčitky svědomi chápete to??? Zapijim to Kofolou a je mi krásně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Tady se hřeší, já si vyčítám že jsem měl v 21hodin 2o%sýr a chleba namazaný lučinou light a tady se talčí do hlavy větrníky, jsem ještě v tématu fitness? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 chlapy to je hovno já jsem včera nemohl spát...první jsem se vzbudil ve 2 ráno, sežral sušenku, pak ve 4, to jsem sežral pytlík arašidů a v pět mě vzbudila žízeň - 50% Fanta (to 50% je obsah cukru ) a jak se mi krásně vstávalo - s plným žaludkem TomasB: tadyty dětskí pití mi tu nechává malá neteřinka, je věčně dopíjím a jsou výborný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 na zitra máš jeden větrák stranou!!! Neboj se-ke kafičku a výjimečně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Jsem rád že neodmlouváš protože zitra to budu mít na povel já a generála museji poslouchat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 romario kam teda chodíš chlape cvičit???do HK někam nebo Pardubky??já právě Pardubky IR klub....ikdyž teď často do Přelouče nad penny... TomášB:ale vlítni na to cvičení co nejdřív..jak stárněš a tatkovatíš tak to stojí za H... jinak já kdys dělal něco jako obchodního cestujícího...pořád pryč...no věci na cvičení jsem měl pořád u sebe a střídal na cestách různý fitka...když musíš tak musíš:-)takže i Ty by jsi to dal Tome někde na cestě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Ja jsem ted dopil litr mleka, 2 krajice chleba s asi 3cm vrstvou ramy a 3 kolecka debrecinky a 3 platky madelandu :D a pritom jsem se dival na fitko na fotkach!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 To je jasný že musím poslouchat já npor., generála vždy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Miro: já ted cvičím na Slavii protože tam choději normální lidi a je to taková hardcorová posilka jak píše Milan.Fotky jsou taky někde na předchozich stránkách-mrki se na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.