Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Roman: taky jsi mohl k tý fotce účastníků udělat popisek pro neznalý :p

Míra: pěkný fitka...to já chodím cvičit do sklepení, tak to horko není úplně nejhorší (foto je asi dvě stránky zpět - trošku hardcore posilovna :) )

Davon: soutěž O2 ;)http://mobilenet.cz/aktuality/clanek.php?i...novych-vozu-bmw

-jen by mne zajímalo kolik za ty smsky padlo peněz - známý známej taky vyhrál a prej to bylo přez 150t :kuk:

Aha, kibi, tak o tomto nevim a ani temhle soutezim moc neverim, ale nyni vidim, ze to mozna malinko funguje... Jen mohly mozna dat malinko jiny motory do toho :D

• Autor

Dane: to je dobře že těm soutěžím nevěřiš...až se někdy uvidíme tak pokecáme...

a cože do těch bavoráku davaj za motory???135i lol

jasný 135i v úpravě na nehorázných 1.6 bezturbo lol:smich:

a tak ona ta 1.6 asi zase tak zle nepojede:-)kolik že to má?115koní?

tenhle týden bude na cvičení zlej....zítra zavříno....jedině uterý,ve středu mám dennní do 7h...čt to samé....asi není mít nad to cvičení doma:-)jako Míles:-)

Upraveno od mira

Míra: tady je nějaký povídání o tom BMWéčku: http://news.auto.cz/cesky-trh/bmw-116i-a-1...5-tisic-kc.html a ta 116i má v sobě 2litr 85kw :)

- doma je to dobrý, ale já mám ten problém že to doma "šidim"..přeci jen když už dolezu do fitka, tak to dám pořádně a do konce..doma to jednoduše někdy :prc:

Nez jsem si zpusobil atrozu ramene ve svych 29 letech, chodil jsem minimalne 3x tydne, jeden cas i 4x a 3x na squash, prokladal jsem to 1x tydne spinnem, to se po narozeni ditete prestavalo stihat, jelikoz jsem chtel byt prevazne doma ve svych volnych chvilich... Cvicil jsem cele telo, ne jen nejakou cast...

PO - kozy, zada

ST - biceps, triceps

PA - nohy, ramena

jinak takhle chodím cvičit taky...ale:-)snažím se dodržovat velkou a malou svalovou skupinu...

PO-Kozenky+biceps+břicho

ST-Záda+triceps+břicho+zápěstí(předloktí)

PA-Nohy+ramena+břich...

K nohám tak cca 10-20min pás na běhání...

jezdím rýsovací trénink na každou svalovou skupinu 4cviky po 12-15opakovaní..přestávky 30sekund až min....

no nesmí se člověk zakecat lol což je problém:-)

• Autor

U nás je zitra otevřeno...a necham Vás cvičit zadara.Přijedete?

cvíčo doma má svoje + a -...je pravda že se dokopat dom je asi problém...v posilce to máš zaplacený takže přece člověk nevyhodí peníze:-)

sakra to je ale dilema....:-)když bych se ráno moc necinknul na pomlázce:-)což bude problém.... :smich: ty musíš dneska to co jsi do sebe dostal tak vypotit viď?:-)))

a kde je ta slávie??,Hradec???pořád jsem se nedopídil kde....:-)

v posilce to mám zadarmo, tak peněz mi líto není ;) ale když už tam jsem tak to vždycky skrátka odcvičim a navíc mne tam nic jako TV a PC "nesvádí" dělat delší pauzy :)

• Autor

Ano! Hradec Králové ...za soudem.Přijed!

kde je v Hradci soud?Romane je to pěkná a lákavá nabídka.ale je tu ale....ráno po noční nejdu spát a jdu na pomlázku...tak nevím jestli to zvládnu..a když jo tak až navečer...v pět, šest...

• Autor

Já bych nešel dřív tak kdybys chtěl tak se ozvi a domluvime se.Budu tam od 17:30 do 19:30

tak jo...v těch 17.30 by to bylo dobrý:-)napíšu ti sz s číslem....

• Autor

Míro: po obědě Ti zavolám a domluvime se.Předběžně dnešní trénink platí :)

Kdo chcete aby vás bolelo půl člověka běžte k Romanovi hrát fotbal s jeho synem na zahradu, nohy mne bolí jak hrom, jakmile člověk zkusí něco jinýho, ty rádoby svaly co mám mi vypovídají službu a to jsem ještě dnes musel na procházku kolem konopiště...

• Autor

Milane: ted to tady čtu s Boriskem a tlemime se tomu na celé kolo!!! :smich: Fakt jo? No vidiš to-bylo to příjemny s užitečnym...prostě bylo fajn! :palec2:

jj mám odvařený hamstringy a loupe mi v kříži, pozdavuj Boriska :D

Tak jsem se do toho dnes opřel prsa tlaky na rovny, šikmý a rozpažky a dvě superserky na ruce, když jsem viděl Romana tak musím přidat...

• Autor

Mílo: Ty mi lichotíš ale tak horky to neni ;) Dnes jsem byl s Borkem na pozvání TomašeB zachytat rybičky a pak jsem jel na 18 hodinu do fitka ale marně...vůbec to nešlo-Dal jsem si lehce lýtka a jeli jsme domů.Nevím ale prostě totálně zvadlej :aggressive:

Ty lýtka bych neřešil máš je dobrý, to já na fotkách vypadám jako bych měl 116,-Kg přitom mám 115,-Kg :t

Romane, tak mně napadá, že bych to možná i zítra mohl zvládnout. Jsem si uvědomil, že pondělí je dneska, tudíž zítra budu pracovat doma a tak by to šlo. Jinak jsem chytil 2 plotice a jednoho cejnka.

• Autor

Nekecej Tome!! Ty woe...jak naschval co? Odjedeme s Borkem a Ty vyloviš rybu :aggressive:

Jinak zitra jdu s Mirou na Slavii takže se mužeš taky připojit.Neni problém.

Milo: čekal jsem že vážiš vic.Připadáš mi v pohodě-jde o to že máš cíl a snahu docílit něčeho což už je USPĚCH :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.