Rosťa19 Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Jakou značku proteinů používáte, mně se osvědčil Dymatize elite whey protein Milesi já dlabu pražený červi. Ty woe to ňamka a těch proteinů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 ja mam nove jizdni kolo takze v ramci moznosti se snazim na nem jezdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Hmm pán je gurmán Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Tak takhle jsem začínal...a to jsem ještě cvičil asi dva roky...mě to šlo strašně ztuha a všechno jsem musel vydřit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 (editace) Romario: ja jsem zacal kvuli treninkum s hokejem, zacal jsem dost brzo, nekdy mezi 14-15i. Mel jsem mezi tim nejaky prestavky a ted posledni 3 roky zase naplno. Mel jsem napsany treninky od trenera, zalezi, co po nem zrovna chci. Chodim do dvou ruznych posiloven, v kazdy cvicim jiny casti tela. Minuly leto jsme s brachou meli napsany ten svalovy trenink, to byl mazec. Mel jsem to i s trenerem a jednou jsem dostal pri cviceni takovy ten zachvat, ani nevim, jak se tomu rika... Nikomu nepreju Na tohle tema bych tady mohl psat az do rana, se musim krotit taky. Ted mam pred koncem cely skoly, za 2 tydny mam konec semestru, takze jsem tyden nebyl cvicit. Ale jinak 4x tydne. Editováno: 2. Duben 2009, autor: houmik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Moje malá sbírka nachystaná jen použít, ale je zatraceně vysoko na kuchyňské lince Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Ne to je prdel. Samože ne. Ale fakt nejím nic, jen jogurty,kefíry atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Romario: ja jsem zacal kvuli treninkum s hokejem, zacal jsem dost brzo, nekdy mezi 14-15i. Mel jsem mezi tim nejaky prestavky a ted posledni 3 roky zase naplno. Mel jsem napsany treninky od trenera, zalezi, co po nem zrovna chci. Chodim do dvou ruznych posiloven, v kazdy cvicim jiny casti tela. Minuly leto jsme s brachou meli napsany ten svalovy trenink, to byl mazec. Mel jsem to i s trenerem a jednou jsem dostal pri cviceni takovy ten zachvat, ani nevim, jak se tomu rika... Nikomu nepreju Na tohle tema bych tady mohl psat az do rana, se musim krotit taky. Ty si Houmi fakt posiloval ve 14 ti ?? Si děláš prdel ne ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 A po deseti letech dřiny: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Jogurty a kefíry to jsou živý kultury, takže k těm červům to není moc daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Po deseti letech už nemáš nohy viď Romane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Nedelam... vim, ze se to nesmi. Ale diky tomu oceneni za nejlepsiho hrace a veliky cerny C na dresu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 A ted si vem, ze si bude Romariovo segra stezovat na tebe, byt jeji pritel... tak dostanes po veprovici hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Ŕosto: nohy dřu jako bejk ale moc mě nejdou.Prej se někde píše že když člověk má krk,paži a lýtko nastejno takže je souměrnej...zkoušeli jste to??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 To chápu, já hrál hokej taky ale mohl ses pěkně zkurvi.... My jsme cvičili jen s vlastním tělem až do 17 ti. podle postavy toho konkrétního borce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 hraju volejbal a treninky a zapasy mi staci obcas squash plus behani.... jinak do hospody pesky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Ja vim, taky jsem pak uz moc nevyrost meli jsme napsany kruhovy treninky, zadny tezky vahy. Ale i tak, mas pravdu, nemelo by se to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Ŕosto: nohy dřu jako bejk ale moc mě nejdou.Prej se někde píše že když člověk má krk,paži a lýtko nastejno takže je souměrnej...zkoušeli jste to??? To je pravda,říká se to ale.... Já taky na nohy ser... ty mě vždycky unesou a nakopat někomu prdel taky dokážou, tak proč? Budou ještě ve stáří moc potžeba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 (editace) Ještě před dvěma rokama takto, teď bych na tu fotku nevlezl +20kilo Editováno: 2. Duben 2009, autor: Miles Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 To ne! Nohy máš 65% celého těla a je srandovní když je někdo nabušenej ale má nohy jako páratka To je přímo směšny ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Miles: ty bejku...pěkny howádko!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Ja vim, taky jsem pak uz moc nevyrost meli jsme napsany kruhovy treninky, zadny tezky vahy. Ale i tak, mas pravdu, nemelo by se to... Tak to že nejsi vysokej tím nebude ale klouby se vyvíjejí a dost trpí v těch letech. Já jsem mladýmu zakázal cvičit na mašinách až od 18 ti. Jen svojí váhu_ kliky dřepy atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 a je tu někdo z té druhé strany co se rozhodl jen se sebou trošku něco dělat a zhodit pár kg ? já se jednoho hezkého silvestrovského večera 2008 s kamarádem hecnul že to rok vydržím, leden byl krutej a hovno z toho, ale najel jsem, maximální úprava jídelníčku, pohyb 7dni v týdnu když to jde, jelikož jsem začal v zimě tak hodně lyžování, do toho klasické posilování jednoručkama, kliky, lavice, sedy lehy atd, vzalo mě to natolik, že si všichni kolem mě klepou na čelo a já si pořídil po X letech nové horské kolo a ted v tom luxusním počasí si to užívám, na léto se těším na tenis, ted jen squash. No a prozatímní výsledek je, že ze 118kg (1.1.2009) jsem dneska na 99kg, mám radost jak svina, co mě sere že absolutně všechny hadry mám veliký, tak furt jezdím si něco kupovat, no je to komedie, ale po těch letech nic nedělání mě to hodně baví. Každopádně fakt že jsem tomu podřídil spoustu času a hlavně v mém podání omezil přisun piva a Tullamore no co už, snad ten rok přežiju (chci), to co mělo být výsledek, mě dělí 1kg ale chci ještě dál, snad to půjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Miles: ty bejku...pěkny howádko!!! No jo mladej kluk. V jeho letech to bylo taky tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Delas dobre, Rosto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.