Miles Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 Počkej půl roku a přijedu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 Přijed a vem s sebou drahou polovičku...žensky necháme vařit a my dva pojedeme pořádně zabušit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 OK domluveno za půl roku jsme tam, dřív ne, teprve se v cvičení rozkoukávám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 ty kecale! Přijed si vypit ty Tebou dovezeny na grilovačku Plzně a Gambáče...Ty woe...já včera na to čuměl jako péro! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 Já myslel , že se budou hodit, ale nakonec skoro nikdo nepil, všichni byli auty, takže to nevyšlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 Neboj.Vypijeme to spolu.P.S a nevaž se každé ráno!!! To se nesmi.Jednou za měsic stači. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 Já vím, vážím se každej tejden a občas když vím, že by to mohlo bejt dobrý, už se vlezu jedněch riflí co nešly ale ještě nic moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 zdravím ve fitku tak dneska jsem od 8 do 15 zatloukal 10kilovou palicí kůly na plot pro krávy a pak do tmy kácel stromy... a na činky nemam ani pomyšlení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 No upřímně chlape tohle já dělat, tak by za mne někdo musel i dejchat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 (editace) Je to věc zvyku Dělám to v podstatě od malička, nesmírně mě to baví a jsem zo to nesmírně rád, že můžu něco dělat a při vejšce si přividělat a nebejt závislej finančně na ostatních. Editováno: 18. Duben 2009, autor: Béda Čech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 jj v lese jsou prachy, ale taky velká dřina... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Béda: tak to Tě obdivuju...já když mám náročnej den v práci tak taky nemám na fitko ani pomyšleni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 čauky....tak jakpak to vidíte dneska kluci???já byl včera makat až večer pozdě..teprve podruhé v týdnu....ale jsem rád že jsem se do fitka dostal..už jsem měl takovej ten absťák:-) Romčo přijede večer někdo k tobě?já se asi omluvím už ted..jdu cvičit už po obědě...večír letím do práce to jsem měl jít až zítra večer...parchanti...tak kdo jde k Romanovi??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 (editace) no tak já bych si s dovolením dovolil přijet V kolik hodin? A zkouším naverbovat i ženu. Jestli bude hlídání, tak asi by jela taky. Jinak už mně skoro nic nebolí a dneska jsem dal ráno i rozcvičku lehkou. Editováno: 19. Duben 2009, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Tak odcvičeno. Žena zůstala doma neb ji není dobře. Dneska v celé posce jen já, Roman, jeho kamarád a nakonec nějaká panička. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Příznám se Vám, že jsem zhřešil, mimo procházky jsem dnes necvičil a na oběd jsem si dokonce dovolil hovězí zadní na houbách a špagety, zejtra držím půst... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Jelikož jsme dnes slabili narozeniny mé sestry tak jsem byl docela přežraný ale pošolichal jsem kozy...trochu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 A právě popíjím 2dcl červeného chenetu, prostě neděle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 jsem si doma hned doplnil tekutiny, pomixoval jsem čerstvé jahody s jahodovomrkvovým Kubíkem a mlíkem + vlákninu Psylocibium + 2 kávové lžičky cukru. Udělal jsem toho asi 800ml, víc se toho do mixéru nevešlo. Teď se ještě udržet a už nežrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Vidím, že pán je gurmán, víc sladký už to bejt asi nemůže , chtělo by to trošku nějaký bílkoviny aspoň sirový vejce tam lupnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 tak jsem neodolal a už jsou ve mně zapékané bramborové plátky s masíčkem, uzeným sýrečkem, smetánkou a brokolicí. Úžasný žrádýlko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Ty woe...to bude špatně!!! chudák žaludek!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Zapečený masíčko s bramborem já rád, tůze rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Ty woe...to bude špatně!!! chudák žaludek!!!!!!!!!!! kdepák pane, je mi fajnově Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Zapečený masíčko s bramborem já rád, tůze rád a zkus to někdy zapíct s uzenou cihlou rozmixovanou a smíchanou se šlehačkou, tím to celý zalej a jazyk ti za tím poleze až do prd**e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.