Publikováno Duben 3, 200916 r Mal so poroblém ktorý bol spojený "možno" s kvalitou benzínu. Má niekto skúsenosti napr s CASTROL TBE ? alebo pod. Nebude lepšie aditovať priamo do nádrže ako kupovať V-POWER alebo Careru ?.
Duben 3, 200916 r Daj si tam VIF a vies na 100 % ze to aditivum mas v nadrzi. Pohladaj tem tu mas dost. ;)
Duben 3, 200916 r Autor ten test je super, ale mne ide o benzín ... dík za snahu neviem nevzbudzujú tie VIF výrobky vo mne dôveru Upraveno Duben 3, 200916 r od mode
Duben 3, 200916 r Ja ho používam,motor má kultivovanejší chod ako s neaditivovanou 95-kou od shellu,niečo podobné ako s v-powerom,ten som tankoval donedávna
Duben 4, 200916 r ten test je super, ale mne ide o benzín... dík za snahu neviem nevzbudzujú tie VIF výrobky vo mne dôveru :smich: Vydim ze nevies hladat Je tam aj prisada do BENZINU!!
Duben 5, 200916 r :smich: V TESTE NEMAS ADITIVUM DO BENZINU ALE POSLAL SOM TI ODKAZ NA STRANKU VIF A TAM MAS ADITIVUM AJ DO BENZINU LEN TREBA LEPSIE HLADAT A CITAT:p :p http://www.41.cz/vif/katalog.php?kid=1 HLADAJ SUPER BENZIN ADITIV Pouzi VIF do benzinu. Upraveno Duben 5, 200916 r od PROCHY603
Duben 6, 200916 r Autor hľadal som nejaký test na benzínové aditíva - preto moja otázka. To že majú aj na benzín som videl Niečo som pobrovsoval aj inde na nete a ten VIF vyzerá fakt zaujímavo. teraz ho idem niekde zháňať.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.