Vlasta Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 V pátek jsem byl na STK s microu a stímhle tam dorazil jeden místní nadšenec,ještě ma J350 VB ve žlotobílé barvě,ale tahle je hezčí.Co jsem se snim bavil tak celková rekonstrukce vyšla kolem 90tis a jenom lak stál 20tis.Má to i origo náporovou houkačku a samo měl ma sobě i kožený oblek za 60tých let. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kosta103 Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 tak to je zaketa to sem ještě neviděl...renovace motorek nic levnyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 25. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2009 V pátek jsem byl na STK s microu a stímhle tam dorazil jeden místní nadšenec,ještě ma J350 VB ve žlotobílé barvě,ale tahle je hezčí.Co jsem se snim bavil tak celková rekonstrukce vyšla kolem 90tis a jenom lak stál 20tis.Má to i origo náporovou houkačku a samo měl ma sobě i kožený oblek za 60tých let. Nanuk je muj sen - ted delam Velorex a Panelku - Nanuka udelam doufam jednou taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 Z kraje července jsem se zúčastnil Rallye Ondřejov, kde se nacházely dva takové kousky článek zde a více fotek zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 Neskutečně krásný! A ten šlahoun vysílačky... no bomba! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 27. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2009 Jen pro zajimavost - tahle motorka kdyz byla prodavana do soukromeho sektoru tak bylo narizeni ministerstva vsechny ty specialni kryty rozmlatit. To se take stalo a rozmlacene byly vsechny do jednoho krom jedne kapotaze, kterou zachranil mistni policajt. Nasledne byla nedavno velka sbirka, nechala se udelat forma a vyrobeno bylo cca 40 kusu kapotazi pro majitele motocyklu, kteri meli prokazatelne v TP napsano, ze se jednalo o VB z te doby ci primo zadni kapsy. Cena te formy atakovala 100000 a cena forem na mrizky a dalsi drobnosti cca stejnou castku. Umite si predstavit, jak se renovace Nanuku prodrazi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpone Vloženo 13. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2009 S tim musim nesouhlasit...vsechny rozhodne rozmacene nebyly. Jeden z tech nanuku z Ondrejova je otcuv a ty plasty na nem jsou originalni! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.