Přejít na obsah

Vložka zámku FABIA

touareg3

Doporučené příspěvky

Zdravím , dnes som chcel vymeniť vložku zámku na ľavej strane, nakoľko som kúpil zámky a trojtalčítkové kľúče na DO. Po vybratí vložky zámku som ale zistil, že vložka zámku pôvodná je cca o 1 cm kratšia ako nová, ktorá je zrejme z Octavie, to neviem. Takže výmena neprebehla, lebo tá nová vložka sa tam nezmestí, je dlhšia. Dá sa s tým niečo urobiť,alebo mám sadu rovno predať? Ešte otázka, bude mi pasovať aspoň zámok zapaľovania? či ani ten nie? Ak by pasoval zámok zapaľovania, zámky vo dverách nechám tak a je to. Aj tak budem otvárať cez DO a pôvodnými kľúčmi sa dostanem do auta keby niečo...Dík.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odpoviem si sám: so zámkom z Octavie v sade sklopných kľúčov a DO ,ktorú chcete napasovať do FAbie sa nedá robiť nič.Vložka zámku dverí nepasje do Fabie, je dlhá a má iný tvar. Nepomôže žiadne zbrúsenie atď. Takže Vám zostávajú dve možnosti. Nekupovať sadu kde sa ponúka jedna ľavá vložka zámku a vložka zámku do priehradky spolujazdca, tá je z Octavie. Alebo sadu kúpiť a nechať vo dverách pôvodné vložky zámkov, s tým, že auto aj tak otvárate s DO a pôvodný kľúč si necháte niekde mimo len ako zálohu v prípade zlyhania DO, vybitej baterky,alebo odpojenia baterky vozidla.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...