touareg3 Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Zdravím , dnes som chcel vymeniť vložku zámku na ľavej strane, nakoľko som kúpil zámky a trojtalčítkové kľúče na DO. Po vybratí vložky zámku som ale zistil, že vložka zámku pôvodná je cca o 1 cm kratšia ako nová, ktorá je zrejme z Octavie, to neviem. Takže výmena neprebehla, lebo tá nová vložka sa tam nezmestí, je dlhšia. Dá sa s tým niečo urobiť,alebo mám sadu rovno predať? Ešte otázka, bude mi pasovať aspoň zámok zapaľovania? či ani ten nie? Ak by pasoval zámok zapaľovania, zámky vo dverách nechám tak a je to. Aj tak budem otvárať cez DO a pôvodnými kľúčmi sa dostanem do auta keby niečo...Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 7. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Odpoviem si sám: so zámkom z Octavie v sade sklopných kľúčov a DO ,ktorú chcete napasovať do FAbie sa nedá robiť nič.Vložka zámku dverí nepasje do Fabie, je dlhá a má iný tvar. Nepomôže žiadne zbrúsenie atď. Takže Vám zostávajú dve možnosti. Nekupovať sadu kde sa ponúka jedna ľavá vložka zámku a vložka zámku do priehradky spolujazdca, tá je z Octavie. Alebo sadu kúpiť a nechať vo dverách pôvodné vložky zámkov, s tým, že auto aj tak otvárate s DO a pôvodný kľúč si necháte niekde mimo len ako zálohu v prípade zlyhania DO, vybitej baterky,alebo odpojenia baterky vozidla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.