Přejít na obsah

padají otáčky

omegus

Doporučené příspěvky

Čaute, mám problém se svou octou 2.0 85Kw, ještě před dvěma týdny mi blbly otáčky při volnoběhu prostě poskakovaly. A ted mi otáčky blbnou už i při jízdě, vůbec stím nejde jet, otáčky padají na nulu a jak sešlápnu plyn tak to jenom bublá a nic až po chvíli to začne jet. Jinač tady jsou chyby co mi vypsal vag 17536, 16556, 16486- měřič hmotnosti vzduchu G70 signál příliš malý, 16497- snímač teploty nasvaného vzduchu signál G42 příliš malý, 16523 rada 1 sonda 2 signál příliš malý, 16518 rada 1 sonda 1 bez aktivity, 16684 zjištěno vynechávání zapalování, 16687 válec 3 zjištěno zapalování vynechává, já jen doufám že mi neodešla lambda sonda před katem, kterou jsem měnil před měsícem :feve: dík za nějaké odpovědi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak vyměnil jsem svíčky, kabely a otáčky se trochu spravily, ale pořád to blbne a jde slyšet jak občas benzín vybuchuje až někde ve výfuku. Jinač dnes jsem to napíchl na vag a vypsalo mi to tydle ty chyby. Nevíte teda někdo co by to mohlo dělat???

3 Nalezeny chyby:

17536 - rada 1: prizpusobeni smesi (mult.) System prilis chudy

P1128 - 35-00 - -

16684 - Zjisteno vynechavani zapalovani

P0300 - 35-10 - - - Sporadicky

16687 - Valec 3 Zjisteno zapalovani vynechava

P0303 - 35-10 - - - Sporadicky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...