leo69 Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Dobrý den, mám prosbu - nemáte náhodou nějaké zušenosti s tímto ? Mám čerstvě po STK se O1, 1,6 55kw rv.99 a prošel jsem v pohodě. Technikovi jsem sdělil, že mi tam něco klepe pod spolujedcem na nápravě (občas) a on mi sdělil, že to může být něco v řízení. I když jsem již přezul vozidlo na letní pneu - které jsou podstatně dost hlučné oproti loňské sezóně (pneu stejné) - v mírné zatáčce doprava se hluk pneu zklidní na správnou úroveň. Nemáte ponětí čím to může být ? Nebo se správně domnívám, že se jedná o stabilizátory ? Děkuji s pozdravem Leo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 lozisko ko, nebo volna matka na poloose. Mozna nekde vule v cepu a tim geometrie v zatacce je nad velkou mez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leo69 Vloženo 9. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Díky, bylo to opravdu ložislo a nějaké silonbloky. Už opravno a hotovo. Dky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.