mira Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 http://www.chiptuner.cz/zaruka-kvality.html co říkáte na tyto stránky?znáte někdo?pořádně si pročtěte.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Nikde jsem se nedocetl jak dlouho jsou na trhu, reference me teda moc nepresvedcili, zadne okazy na kokretni osoby nebo f. a treba u chipovane 2,0Tdi OII 140PS maji focenou ORSII tak nevim ... osobne firmy ktery chipuji "vsechno" pro me moc duveryhodne nepusobi... lepsi kdyz se f. specializuje treba na VW koncern apd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 Přesně taky bych se bál. Alfa Romeo, Audi, Bentley, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Ferrari, Fiat, Ford, Honda, Hummer, Hyundai, Jaguar, Jeep, Kia, Lamborghini, Lancia, Land Rover, Maserati, Maybach, Mazda, Mercedes Benz, MG, Mini Cooper, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Rover, Saab, Seat, Škoda, Smart, SsangYong, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Volvo To bude zase placebo Tuning. Nevím kolik je tu vozů Maybach nebo MG nebo SsangYong, aby mohli nějaké chipovat. Už vidím majitele Ferrari nebo Porsche jak si jde chipovat auto. Nevím mě to smrdí. To bude podobná firma jako abc tuning, která chipuje i prez telefon auta bez RJ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 9. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 přes telefon taky si osobně myslím.....něco jako abc....no třeba nám tu někdo poví i víc o nich.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 28. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2010 přes telefon taky si osobně myslím.....něco jako abc....no třeba nám tu někdo poví i víc o nich.. Ano , povím.... jsou horší než ABC. Co se spolupráce týká tak skáčí jako blechy, nabízí powerboxy i chipy na různých webech a vědomě použili můj nick dobře zaběhnutý na VW klubu do svého názvu. Těch firem z kterých je člověku na blití bohužel přibývá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.