Přejít na obsah

http://www.chiptuner.cz/zaruka-kvality.html

mira

Doporučené příspěvky

Nikde jsem se nedocetl jak dlouho jsou na trhu, reference me teda moc nepresvedcili, zadne okazy na kokretni osoby nebo f. a treba u chipovane 2,0Tdi OII 140PS maji focenou ORSII tak nevim ... osobne firmy ktery chipuji "vsechno" pro me moc duveryhodne nepusobi... lepsi kdyz se f. specializuje treba na VW koncern apd..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně taky bych se bál. Alfa Romeo, Audi, Bentley, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Ferrari, Fiat, Ford, Honda, Hummer, Hyundai, Jaguar, Jeep, Kia, Lamborghini, Lancia, Land Rover, Maserati, Maybach, Mazda, Mercedes Benz, MG, Mini Cooper, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Rover, Saab, Seat, Škoda, Smart, SsangYong, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Volvo

To bude zase placebo Tuning. Nevím kolik je tu vozů Maybach nebo MG nebo SsangYong, aby mohli nějaké chipovat.

Už vidím majitele Ferrari nebo Porsche jak si jde chipovat auto. Nevím mě to smrdí.

To bude podobná firma jako abc tuning, která chipuje i prez telefon auta bez RJ.

Odkaz ke komentáři

• o 1 rok později...

přes telefon :smich::smich: taky si osobně myslím.....něco jako abc....no třeba nám tu někdo poví i víc o nich..

Ano , povím.... jsou horší než ABC. Co se spolupráce týká tak skáčí jako blechy, nabízí powerboxy i chipy na různých webech a vědomě použili můj nick dobře zaběhnutý na VW klubu do svého názvu. Těch firem z kterých je člověku na blití bohužel přibývá.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...