BENY Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 (editace) nemate nekdo tuseni v cem je rozdil u octy do roku 2000 a u octy rok 2001.respektive kdyz postavim neface OI a face OI vedle sebe tak face OI je krasne do klinu a ma zhruba stejnou mezeru v blatniku nad prednim i zadnim kolem no a neface okta ma vis predek i vetsi mezeru mezi kolem a blatnikem ve predu nez v zadu.nejde mi o snizene nebo sportovni pruziny u kterych ten problem je taky ale ciste o seriovky.porovnavali jsme 1.8 rok2000 a OI face rok 2001 1.6 a tdi ty byly obe krasne do klinu predkem nize nez zadkem a ta 1.8 prave naopak.vsechny na serii pruzinach.nejsou od face ty pruziny treba kratsi nebo nize posazena miska na tlumici? Editováno: 9. Duben 2009, autor: BENY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 10. Duben 2009 Sdílet Vloženo 10. Duben 2009 Není to spíš tím že předface má péra už trochu víc unavený? Já mám třeba předface, mám nový péra i tlumiče a auto v rovině. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BENY Vloženo 12. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 hm to se mi nezda te pred face co jsme porovnavali je rok 00 ma najeto nejakych 56000km prvni majitel a vetsinou jezdi jen s manzelkou.z ceho by to mel unaveny.vsimnul jsem si toho uz u vice poredface.a zajimava vec firemni octa tdi rok 01 nalitano 320000km vozi se vtom kde co hlaven plnej kufr zbozi a kurva nic auto je pekne do klinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.