Přejít na obsah

ROZDIL PREDNICH PRUZIN OI A OI FACE

BENY

Doporučené příspěvky

nemate nekdo tuseni v cem je rozdil u octy do roku 2000 a u octy rok 2001.respektive kdyz postavim neface OI a face OI vedle sebe tak face OI je krasne do klinu a ma zhruba stejnou mezeru v blatniku nad prednim i zadnim kolem no a neface okta ma vis predek i vetsi mezeru mezi kolem a blatnikem ve predu nez v zadu.nejde mi o snizene nebo sportovni pruziny u kterych ten problem je taky ale ciste o seriovky.porovnavali jsme 1.8 rok2000 a OI face rok 2001 1.6 a tdi ty byly obe krasne do klinu predkem nize nez zadkem a ta 1.8 prave naopak.vsechny na serii pruzinach.nejsou od face ty pruziny treba kratsi nebo nize posazena miska na tlumici?

Editováno: , autor: BENY
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hm to se mi nezda te pred face co jsme porovnavali je rok 00 ma najeto nejakych 56000km prvni majitel a vetsinou jezdi jen s manzelkou.z ceho by to mel unaveny.vsimnul jsem si toho uz u vice poredface.a zajimava vec firemni octa tdi rok 01 nalitano 320000km vozi se vtom kde co hlaven plnej kufr zbozi a kurva nic auto je pekne do klinu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...