Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

nemate nekdo tuseni v cem je rozdil u octy do roku 2000 a u octy rok 2001.respektive kdyz postavim neface OI a face OI vedle sebe tak face OI je krasne do klinu a ma zhruba stejnou mezeru v blatniku nad prednim i zadnim kolem no a neface okta ma vis predek i vetsi mezeru mezi kolem a blatnikem ve predu nez v zadu.nejde mi o snizene nebo sportovni pruziny u kterych ten problem je taky ale ciste o seriovky.porovnavali jsme 1.8 rok2000 a OI face rok 2001 1.6 a tdi ty byly obe krasne do klinu predkem nize nez zadkem a ta 1.8 prave naopak.vsechny na serii pruzinach.nejsou od face ty pruziny treba kratsi nebo nize posazena miska na tlumici?

Upraveno od BENY

Není to spíš tím že předface má péra už trochu víc unavený? Já mám třeba předface, mám nový péra i tlumiče a auto v rovině. :smich::smich::smich:

• Autor

hm to se mi nezda te pred face co jsme porovnavali je rok 00 ma najeto nejakych 56000km prvni majitel a vetsinou jezdi jen s manzelkou.z ceho by to mel unaveny.vsimnul jsem si toho uz u vice poredface.a zajimava vec firemni octa tdi rok 01 nalitano 320000km vozi se vtom kde co hlaven plnej kufr zbozi a kurva nic auto je pekne do klinu.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.