adam Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 a ako je vyriesene otvaranie kapoty ked tam neni medzera na tu packu (pri tom tahokove) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadett Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 tyjo to mě nenapadlo,to nám musí někdo poradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadett Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 tak objel jsem Obi, Hornbach, Bauhaus a Baumarkt a všude maj leda malý velikosti a ještě se minelíbí. Jsem z Brna a naštěstí je tu firmi west steel,která tahokov vyrábí,tak se tam půjdu potom podívat.Je tu sice i nějáký tuning shop,kde maj tahokovy za 135kč 100*25cm,ale já potřebuju tam 150cm aspoň do nárazníků,což tam nemají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 V shopech se jinej rozměr ež těch 100 x 25 ani neprodává, taky jsem už řešil.....jináč tady foto jak je to otvírání řešený u mřížky MS design - snad to pomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadett Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 kdesi sem viděl i jiný rozměry,no zajedu si do té výrobny kde to dělají,třeba tam víc pochodím,abych si ten tahokov mohl dat do toho předního narazníku místo těch umělých mřížek co jsou totálně hnusný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 na to ti bohatě stačí těch 100 x 25 cm - v RS nárazníku to tak mám a rozměr booohatě vystačil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadett Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Jo,ale já rs nárazník nemám,mám ten viz výše.Jenže dotyčný ten tahokov asi udělal tak,že ty mřížky asi vyřezal a dal tam ten tahokov.To by asi šlo udělat.Ale nechcu to zničit.Myslel jsem,že bych to udělal tak,že to všechno vyndám až k mlhovkám a dám tam ten tahokov jako jeden kus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 já to teda řešil jako ten dotyčnej...vyřezal jsem původní plastový lamely a do rámečku uchytil tahokov - RS mřížka je o dost větší a ta tbulka 100 x 25 cm by stačila možná i na 2x Neboj nemáš co zničit a kdyby náhodou přeci jen, tak ty plast mížky stojí pár Kč (tady jukni: http://forum.skodahome.cz/index.php?act=po...=5&t=65626) tak good job Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadett Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 ok,nakoupím tahokov a na konci týdne nebo o výkendu to něják udělám a pak sem dám fotky jak to dopadlo.Jinak ten odkaz co si sem dal něják nejde,teda jde ale asi si dal špatný odkaz.Dík mimochodem za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 to zvládneš, když to zvládlo i takový nemehlo jak já ten odkaz se mi nějak zmršil, je to tu: http://shop.obautodily.cz/index.php?main_p...amp;cPath=31_33 nemáš zač a pak se pochlub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadett Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 jo ty ceny se dají.no ale chtěl bych to udělat z jednoho kusu,pjdu se poptat do té firmy co tahokov vyrábí a tam by mi to mohli udělat i na zakázku ty rozměrry co budu chtít.kdyby to nešlo,tak ty mřížky vyřežu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.