brunda Vloženo 7. leden 2010 Sdílet Vloženo 7. leden 2010 Mělo by to tam být napsané ja jsem dratek prtahl tu gumvou pruchodkou a zapojil primo dovypinace svetel myslim ze to byl 3 kontakt dole,takze pouze jeden drat na napojeni kostru jsem udelal vpredu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alacatazar Vloženo 3. Červen 2011 Sdílet Vloženo 3. Červen 2011 Zdravím vespolek. Stala se mi nemilá věc. Chtěl jsem protáhnout kabel průchodkou vpravo u spolujezdce. Bohužel jsem ale průchodku vytlačil a to tak nešikovně že asi propadla otvorem pro kabely do prostoru mezi motorem a kabinou (je tam díra a do ní vedou nějaké kabely). Neví někdo zda se dá tato průchodka nebo průchodka stejné velikosti sehnat? Nebo jak nejlépe zabránit průniku vody a nečistot do kabiny? Předem děkuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 3. Červen 2011 Sdílet Vloženo 3. Červen 2011 sehnat se dá ve škodovce a nebo na vrakovišti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.