Duben 16, 200916 r Já jedu na 100%! A kdyby mě někdo hledal tak jsem u stánku EMMA už jsem zaregistrovaný na 2soutěže
Duben 19, 200916 r Tak neco malo z mobilu potom pridam vice :-) jinak ta stribrna OII ta proste nemela chybu :-D
Duben 19, 200916 r Autor Tak neco malo z mobilu potom pridam vice :-) jinak ta stribrna OII ta proste nemela chybu :-D Na majitele octy jsem si chtel pockat ,ale neobjevil se ,,zajimalo me proste co to znamena,,, co se mu honilo hlavou ..., hroznej humus.., Upraveno Duben 19, 200916 r od Jero
Duben 19, 200916 r Autor Neni zaco ... Nejlepsi je stejne ten tvuj spokojenej usměv na 3 fotce odzhora vlevo )
Duben 19, 200916 r Čest! tak jak tam bylo?? počet aut, lidí a tak Já tam nejel, poslední dobou tam šla kvalita dolů, tak jsem zvědavej jestli se to zlepšilo
Duben 19, 200916 r Autor Řeknu ti ,,vetsinu casu jsem ztravil u sprintu ,ale lidi a aut bylo dost ....Ono pri tomhle peknem pocasi a vjezdu aut do arealu zadara asi nikdo neodolal:))
Duben 19, 200916 r Jak uz napsal Jero tak lidi bylo dost a aut no mohlo jich byt vice :-) ale vsechno to vynahradily bezvadny drifty a sprinty :-) jeste doma sem mel cely oblicej cerny od spalenych gum :-D
Duben 20, 200916 r Autor To vubec netusim,ale das 150 ,,jedes a kdyz vyhrajes ,dostanes pohar.... jinac nevim jak tam byly reseny ceny,,nikdy nejsem u toho predavani a celkove u podia .)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.