Jero Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Zdravíčko ,,jede někdo ,, ? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanys73 Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Já jedu na 100%! A kdyby mě někdo hledal tak jsem u stánku EMMA už jsem zaregistrovaný na 2soutěže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vt.tuner Vloženo 16. Duben 2009 Sdílet Vloženo 16. Duben 2009 Budu tam,urcite! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Nake fotky? Jero co?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PETAHEY Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Take jsem tam byl :-) nejake fotky ucastniku ze skodahome mam tez :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 (editace) par fotek Editováno: 19. Duben 2009, autor: creck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Nake fotky? Jero co?? Zdárek .... už se na to chystám ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PETAHEY Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Tak neco malo z mobilu potom pridam vice :-) jinak ta stribrna OII ta proste nemela chybu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Tak tady něco málo .... ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 (editace) Tak neco malo z mobilu potom pridam vice :-) jinak ta stribrna OII ta proste nemela chybu :-D Na majitele octy jsem si chtel pockat ,ale neobjevil se ,,zajimalo me proste co to znamena,,, co se mu honilo hlavou ..., hroznej humus.., Editováno: 19. Duben 2009, autor: Jero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Diiikk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Neni zaco ... Nejlepsi je stejne ten tvuj spokojenej usměv na 3 fotce odzhora vlevo ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devils Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Čest! tak jak tam bylo?? počet aut, lidí a tak Já tam nejel, poslední dobou tam šla kvalita dolů, tak jsem zvědavej jestli se to zlepšilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 19. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Řeknu ti ,,vetsinu casu jsem ztravil u sprintu ,ale lidi a aut bylo dost ....Ono pri tomhle peknem pocasi a vjezdu aut do arealu zadara asi nikdo neodolal:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PETAHEY Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 Jak uz napsal Jero tak lidi bylo dost a aut no mohlo jich byt vice :-) ale vsechno to vynahradily bezvadny drifty a sprinty :-) jeste doma sem mel cely oblicej cerny od spalenych gum :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 19. Duben 2009 Sdílet Vloženo 19. Duben 2009 jak je to tam s tema sprintama ? das 150kc a kdyz vyhrajes dostavas neco zpet ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 20. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 To vubec netusim,ale das 150 ,,jedes a kdyz vyhrajes ,dostanes pohar.... jinac nevim jak tam byly reseny ceny,,nikdy nejsem u toho predavani a celkove u podia .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 20. Duben 2009 Sdílet Vloženo 20. Duben 2009 Nedostanes nic. Max pohar pokud se umistis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 21. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2009 Fotky přišly ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Jo dekuji.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Tady ještě něco málo ...., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 (editace) .......... Editováno: 24. Duben 2009, autor: Jero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.