Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

ja vim ale u klavesnice je každej hrdina.....pak vas uvidim všichni ste určitě fešaci tak bych byl jako popelka v koutku :-))))

• Autor

Hoši...já zaplatím a jdu domů....ráno vstávam ve 4:45h a pádím do práce........tak se mějte a ráno ať Vás nic nebolí / hlava ...žaludek/

no toto takhle brzo :-(

ja vim ale u klavesnice je každej hrdina.....pak vas uvidim všichni ste určitě fešaci tak bych byl jako popelka v koutku :-))))

mě malinko znáš a já tam budu sedět s tebou

bou Marku a pozdravuj herečku

• Autor

no vyvenčit psa...dojít do garáže pro auto a hurá do továrny

hodim vám sem jednu moji pracovní fotku z bejvaly rachoty..to byly časy

• Autor

no nejdýl tu bude prudit RACA je v práci :-)...no v práci...v hospodě f a room :-)

nene budu tady dokud tu se mnou někdo bude nebo dokud mě tady někdo nedonutí dělat

taky nejsem žádnej "bavič" ale co jsem byl jen na skok v Praze, tak supr kluci ;) a teď jsme se seši i v Chomutově a taky pohoda - vždyť je to jen o pohodě a pokecu :palec2:

ráca: ty voe, dyť se tam nejdem balit lol

Mára: už mizneš brachu jo?...tak zdar a brou noc

kluci dneska padlo 9 stran a malá statistika nakonec

Standis příspěvků 83

Marek příspěvků 81

raca příspěvků 81

hezký výkon

no byl sem taky jednou na skok v praze poznal se standise a lukysska ale toho sem znal už zminula

• Autor

zdar jdu za herečkou......a víte co jsem psal že se dělá v posteli........+18... tak čus bus trolejbus

já to taky pomalu balím, na to, že jsem psal už v 10, že končím, jsem to malinko přetáhl

a sakra ted nevim jestli mam bejt nasranej za druhy misto nebo mít radost jak sem vožralej .-)

• Autor

tak to je výkon.....Marek 81 pif....

Upraveno od Marek

tož se mějte pánove a kouikejte pořádně vyprášit kožich....a bacha na mliko .-)

no byl sem taky jednou na skok v praze poznal se standise a lukysska ale toho sem znal už zminula

no vidíš, kibi je taky v pohodě a Marek určitě taky a hned můžeme začít malinko popít

ráca: dobrá foto...pracovní morálka jak sviň :smich: tak vidiš, já neznal do nedávna vůůůbec nikoho...jináč Standise a Lukyna jsem taky v praze zastihl, viďte pane ;)

noooo pěkně se činíte hoši :)

ahoj Standys...brou brou

když ja piju tak zvracim nebude to problem???? nerad bych aby ste mě vyhnaly před hospodu .-)...jj tam byla moralka jako hovado ale práce a ukoly se i tak všechny udělaly...a ani pruser nebyl žádnej

to není problém, pokud by vyšlo počasí budeme sedet venku, třeba u aut a tam můžeš, pokud to nebude na mojí Rozárku

:smich: myslim že když nám to nebudeš házet na gatě, tak to zvládnem...přinejhoršim se před tou hospodou setkáme - a myslim že nás bude víc lol to věřím, když je dobrá parta a uvolněná atmosféra, kolikrát práce odsejpá

nene na auto nikdy :-) tak kdo tady vubec ještě ostal?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.