Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

jj loni sme byli v churanově- penzion u churanu a nadhera....jen tam nejsou ty buchty v krojích.....proto chci letos morava at zkouknu spodničky :-¨)))

• Autor

abys nebyl zklamanej....

přez noc jen někdy...dneska tu sem na skok už asi 2 hodky

• Autor

já taky to zase půjdu spát vo půlnoci...

:smich: to je dobrej důvod pro dovolenku, aby ti žena oči nevydrápala - neboj četl jsem že máte "mírovou smlouvu" na "šahat ne, koukat ano" lol PS: na moravě jsou supr lidi...pár moraváků znám a pohodáři :palec2:

hele kibi chodiš u vas na hokej????? ptam se proto abys poreferoval o trefnym.....minulej tejden sme byli spolu na ledu v lovosicich a nic moc...... ;)

jj k nam jezdili na chmele brnandy ...je to bylo žadny nafrněny buchty jako tady každa vesela a každá druha se nebranila .-)

ráca nechodím, já nejsem přímo z CV ale kousek za z Kadaně...a tady ten hokej za moc nestojí (mě tu teď Kadaňáci ukamenujou :smich: ) ty jsi fanda, nebo i hraješ?

• Autor

HOŠI ALE MISTR JSOU KARLOVY VARY

nojo kadan tam znam zase derflera...chodili sme spolu na zakladku a par let i hraki než odešel.....ja už hraje jen rekreačně....byl sem tak dobrej že sem zustal v ln a tam to stoji za hovno

mara: tobě nestačí že to všem vypaluje oči, jak to máš červený jako podpis :smich: no v extralize je to jeden z týmu, kterýmu jsem to přál ;)

maro maro....máš štěsti že ste vyhrali se slavii to sem vám fandil protože nesnašim ubrečenyho ružičku ...je vydet že za ruble se dobře hraje..... -_- ....sranda musi bejt

• Autor

já byl rád..růžu nemusím a bednáře už vůbec....

hele štamgasti....odskočím si nahonit svaly do fitka :) tak snad se tu večír ještě potkáme - zatím zdárec a ať vám neslehne pěna -_-

• Autor
maro maro....máš štěsti že ste vyhrali se slavii to sem vám fandil protože nesnašim ubrečenyho ružičku ...je vydet že za ruble se dobře hraje..... -_- ....sranda musi bejt

rublíky ne, ale Holoubkovo uhlí to vyhrálo :-)

no ja sem na růžu fakt zasedlej jak pokáždy breči u rozhodčích a chová se jak zmrd mě prostě nesedí

• Autor

kibi: co si deš honit ? :-)

Upraveno od Marek

ty brdo sportak ...ja si za chvilku odskočim na knedlik už to začina vonět a asi brzo bude véééča

co si deš honit ? :-)

svaly vole :smich::p

a už vážně miznu, tak mi držte fleka... :)

jasny fleku :-)

• Autor

Já mám dneska čivapčiči...nebo jak se to píše...

tak to bych si moh taky u svy domací obědnat ...dobrej napad

• Autor
mara: tobě nestačí že to všem vypaluje oči, jak to máš červený jako podpis :smich: no v extralize je to jeden z týmu, kterýmu jsem to přál ;)

kvůli Tobě si to pozměnín.... ;)

marku kdyby mensator ztratil formu tak by si mě moh doporučit???jeden perspektivní golman ve vyslužbě s minimalnima finančníma narokama se hlasí..... :-) :

• Autor

OK, znám osobního asistenta majitele HC Energie K. Vary....

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.