Marek Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Je tu někdóóóóó....hospoda prázdná.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 nazdáááár sem tam juknu, tak coco co novyho? ráca si někde chlastá a mi abychom tu držely "službu" za něj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 asi nechlastá ..to dělal včera..dneska je asi doma hodnej s herečkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 musí sekat latinu jo?...chudák malá kua mi příjde že mi ráca a standis tu jako jedinný knajpu okupujem...musíme nalákat nový duše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 a co nábor....jako dělá PČR, ale místo POMÁHAT A CHRÁNIT dáme: CHLASTAT A NEZVRACET Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Máro to zní férově jen pro Rácu ne...nezvracet?....co psal, tak by do týhle části hesla nezapad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 SNAD BY SE PŘEKONAL...PROTOŽE BEJT S NÁMA V CLUBU...TO JE PŘECI TERNO......ale já už taky dneska pádím.....tak čus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 hele zdar a pěknej večír....taky jdu vytvářet nějaký hodnoty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 no počkejte pánové až vás potkam !!!!.. .. jen tu nejsem a už mě tady probíráte :-))).marku žádná herečka se nekonala byl sem sportovat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 však na to jsou kamarádi ne tak to jsme tě podcenili - mi mysleli že je těžká romantika se ženou a ono sportovní vyžití Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 ježiš romatika .... .... nestraš... :D ..... po deseti letech tě romantika přejde....... to už máš po vytváření hodnot???? to byla rychlovka :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 sem si říkal, že tě to zaručeně "vystraší" vytváření hodnot = dělání něčeho užitečnýho, aneb sprcha a něco jsem pojedl jináč se zase pomalu rozloučím, zítra šichta tak abych nebyl jak oživlá mrtvola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 (editace) prej šichta...."-))) abys nebyl zas v televizi jak hraješ tenis s placačkou..... ...... mě spíš vystrašila ta poslední zprava nevim co si mam myslet o vytváření hodnot ve sprše.... Editováno: 24. Duben 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 ty voe a už vím co budu zejtra dělat ba né, zítra budu papírovej čert ráca radši nemysli...děsíš i mě hele ty sportovče, vážn pádím počítat ovce, tak zdar zdar a drž to tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 no počkejte pánové až vás potkam !!!!.. .. jen tu nejsem a už mě tady probíráte :-))).marku žádná herečka se nekonala byl sem sportovat.... vlastně jo..takže VELIKÁ OMLUVA: nebyl jsi s herečkou, ale sportovat - ladit formu do brány HC Energie K. vary.....jo a jedničkou je na MS kdo? Co jsem říkal, že Růže Mensátora nedá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 ..... vše špatné zapomenuto marku !!!!! no já si myslel taky že ho nepostaví ale že ho dá až na tribunu to sem nečekal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 tak panové doufam že někdo večer dorazí na hokej do hospody. -_- .....polovičky pošlete pryč ...omluvenky se neberou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 No hlavně aby tebe doma pustila herečka zase jdeš za kamarádama a co já tady sama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 herečka ma smulu ..... už před lety zjistila že mi nemuže dat otazku: bud hokej nebo já :-)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 ale může...jen ví jak dopadne odpověď...tak radši neriskuje co...no u nás máme TV i v ložnici...takže není probléma.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 kibi: kua mi příjde že mi ráca a standis tu jako jedinný knajpu okupujem...musíme nalákat nový duše já: a co nábor....jako dělá PČR, ale místo POMÁHAT A CHRÁNIT dáme: CHLASTAT A NEZVRACET co říkáš na tohle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 spravně marku ...pamatuju si když sem s ni začinal to sem ještě aktivně hral tak sem ji řikal že ohledně hokeje ma smulu at s tim počita :-)))) mojí předchozi slečně to dělalo problem a taky to nevydrželo....jinak v ložnici mame taky tv ale je to mala jebka s hnusnym signalem bez digitalniho přijmu tak se tam nikomu nechce choduit divat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 herečce to na romanticej seriál stačí :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 no nabor by nebyl špatnej jen nemam představu jak ho provest a co po adeptech vyžadovat ..... ...jako na spravnym naboru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.