Marek Vloženo 25. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 přesně tak....a před nima cyklisti....jako přes kopírák.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 a lampionovyho pruvodu ses taky učastnil??????? ty vole já snad uronim kroupu z ty nostalgie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 no jasně lampijóňák....lampion vydržel vždycky tak cca 30min :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 a to byl rekortd než mi otec sestrojiš na žarovku - a baterku......no hezky časy to byly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 (editace) tak za chvilku jdeme na Dány.....jak to vidíš?.... Editováno: 25. Duben 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 no řek bych 6:2 pro nás......snad se nebudou trapit jak slovaci s madarama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 a to byl rekortd než mi otec sestrojiš na žarovku - a baterku......no hezky časy to byly to ale nebylo ono.....protože jsi k tomu nedostal sirky a o to šlo ne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 no tak ja sem sirky nedostal nikdy.....asi sem nedostal důvěru :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 to já jo, ale jen dvě v krabičce..to prej stačí :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 nojo sem uplně zapoměl na KáPéZetku(krabička posledni zachrany) tu sem nosil v kapse a vedle knofliku drobnych na tranvaj(i kdyz v lounech nejsoou) sem tam měl škrtatko a sirku!!!!!!!!!.......... jakej je tvuj tip na zapas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 no výhra...ale tip nemám konkrétní....jdu naladit tv..tak snad po hokeji čus..jdu se nakrmit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 25. Duben 2009 Sdílet Vloženo 25. Duben 2009 jj tak čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciryl Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Tak tady rozjedu jeden pokec. Dneska v noci asi mezi 2:15 a 2:45 byla na sídlišti v Mladé Boleslavi (na parkovišti naproti cirkusu u Plusu) slyšet hudba. Když jsem kouknul z okna, byly to nějaký 3 kluci s vytuzeným černým pažoutem 106. Asi si museli něco dokazovat, ale nemuseli to dělat takhle v noci . Někdo sice zavolal městskou policii, ale ti bohužel přijížděli (s dodávkou) akorát, když ten pažout ztlumili a odjížděli. Policie tedy nic nemohla řešit a dokonce se s nimi míjeli na křižovatce. Pokud to bude číst někdo, kdo v této lokalitě taky bydlí a v noci ho vyrušili ze zdravého spánku , tak to byl černý vytuzený Peugeota 106 s SPZ 9S0 6099. Sice byli daleko, ale díky blesku na foťáku se ta SPZtka rozsvítila i na cca 100m. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 taky pozoruju posledni dobou u nás v lounech , že chlapci kteři se sotva holej polepěj auto ktery dostali od tatky k osmnacce a jezdi pul dne kolem naměsti se staženyma okynkama duc-duc.děsny frajeři...... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 (editace) Nazdárek hošííí ....tak hokej včera vcelku dobrej..hlavní je výhra .....dneska jsem si udělal čas a u myl komplet celý autíčko vč, vyluxování...kurňa to byla fuška ...ještě že v práci mám k dispozici teplou vodu, hadici...no a moje zlatý ručičky...jinak auto je teď To RACA: jak doma včera s hokejem..co herečka.....u nás pohoda...dvě TV..... ...koukám že se ještě nepřipoji KIBI...až zjistí, že je z něj nástěnkář...se asi po.ere Editováno: 26. Duben 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 nazdar náčelníku!!! ty ještě nevíš že se žene prutrž vid :-))))) a že mytí je zbytečný. hele večer pohoda herečka zalehla na gauč že se bude dívat a do půl hodky chrněla pět minut před koncem se vzbudila zeptala se na stav a šla do ložnice.takže parada nikdo mi do toho nekrafal a byla pohoda. jinak dneska do šesti zařezávam v robotě a sem už pěkně strhanej....... ...... kibi se asi večer zkurturnil někde u konkurence že se tu ještě nezastavil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 auto je schovaný v garáži.....se máš že makáš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 zdarek, jsem tu naskok jen...pridám k sobe do tematku par akt. foto:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 to je hezky ale do ty garaze nez dojedeš .... ja v sobotu svištěl do chomutova a chyt sem nakladak před sebou,v dešti a nešel předjed a zasra.l mě jako dobytek.bídak jeden joo to se mam naštěstí zásah mam zatim jen jeden a od deviti pohoda-klidek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 zdarek, jsem tu naskok jen...pridám k sobe do tematku par akt. foto:) ahoj luky...mam si připravit kapesnik na uslintnutí???...že by kotoučovka byla už ready????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 No je fakt, že jak zaprčí se to zae za.ere, ale musel jsem to po zimě pořádně vytříkat a umejt...jinak v práci parkuju v areálu firmy a mám místo přímo pod kamerou..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 ahoj luky...mam si připravit kapesnik na uslintnutí???...že by kotoučovka byla už ready????? kotoučovka je ready na 100% už jsem s ní ujel cca 350km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 jinde bych ani nečekal že parkuješ než u kamery.... jen bych se bal jít u vás na wc abych se pak nenašel na zvraceny.cz nebo ogrish :-)))))))....co vubec děla ta vaše firma???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 kotoučovka je ready na 100% už jsem s ní ujel cca 350km to abych už vedle tebe nikdy neparkoval....a neměl pocit meněcennosti.... ....mě snížení nevyšlo,radši sem zainvestoval do spotřebních dílu .-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Je to papírna..vyrábíme polotovat pro asfaltéry...Ti ten náš "papír" namáčejí do horkýho asfaltu a dělaj z toho IPU a tak podobně.....jinak provozujeme dopravu, autovrakoviště, odtahovou službu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.