Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak jak kucíííííí jaká bude májka,já musím 1 do práce tak to bude do pulnoci tak dvě tři a pak nealko,ale aspoň mě nebude hlava a pajšl od :ble (pardooon)

Vloženo

tak panove ...hlasim se z práce tak snad budu mit klid a zvladnu z kouknout i hokejiček.....jeeee máro a kam ho placneš??že by do auto na plato hned vedle krajkovy dečky po babičce????.... :D :D :D :D

Vloženo

woe...na plate mám ovecku...ten bude plácnutej na sedacky...polstarek i ovecka jsou na hrani pro malou...to jen pro rejpálky / viť Raco :-) /a nebo když budu cekat na herecku u obchodu, dam si pod hlavu..a dachnu si :-)

Vloženo

aha no ale tuhle sem někde viděl pěknou krajkovou dečku a bylo to mrdozní........ :D :D :D :D ....zkus popřemejšlet :-)))......že by si taky nechaval nakupovat samotnou herečku????to se děla???

Vloženo

nene nikdo mě nehoní sem v práci a těžce makam....zrovna se snažim něco nastudovat tak sem se pozapoměl .-))))......

vždyt mě se líbí ale něco mi řika že moje poznamka nebyla zcela pochopena..... ;) .....

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...