Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

tak potom neni co řešit :)

tak pak nahod kolik by sis představoval

no nahodím, ale mohu tě uklidnit, nic přemrštěného to nebude....nemáš třeba něco výměnou?

asi nic co by te mohlo zajimat... , zlata felcka - tam se prehodilo sklíčko a mazalo se dál :)

OK, no nějak to vymyslíme, budu o mooooooc levnější než ve škodovce:) ...přitom ta moje mlhovka je origo:)

Určitě se nějak domluvime, dik

Lukky nevíš o nějakym solidním lakýrovi ??

Jirko nevím

• Autor

tak jak se Vám maká....je před prodlouženým víkendem...no paráda...a to mám ještě v po taky volno :-)

maká se blbě, páč musím zvladnout práci na 5 dnů za dny 4 a ke všemu uzávěrka strýho měsíce...tudíž nic moc:(

Marku me vyborne .) ... nic tu neni tak akorat surfim :)

• Autor

Taky dělám vejplaty a uzávěrky...ale když je člověk šikukla jako já...jde to samo.....stačí pár čísel naházet do tabulky a excel udělá zbytek :-)......akorát to počasí stojí za prd....je tu zataženo a chladno....ale víkend se má vyjasnit...

Tady se to celkem trha , tak snad bude vecer klidek... uz nam hasici staveli hranici tak bych nerad aby zvlhla :)

• Autor

tak vytáhneš truchu N95 z nádrže :-)

Dobrej nápad ,

post-29106-1241083491_thumb.jpg

bral sem to rano z auta :) Asi bych byl bez benzinu :smich: :smich:

dobrá fatra :palec2: ...to bude fajrák že i ty čarodějnice utečou lol

• Autor

no dobrý ohýnek to bude...a bude ve zprávách, že jste podpálili půl republiky:-)

Tak tak :) spon bude klid :)

týýý voe koukám že to tu není mrtvý..tak v tom případě zdravím Everse a Marka -_-

Ahoj ahoj, no ja uz z nudy zacal mastit Settlers :)

ty jsi v práci viď? :smich: ty jo Settlers to už je celkem muzíjní kousek ne :)

tjn, no jo porad v praci ... :) tak ale dunu 2 sem uz dohral tak coz tady na tom pracovnim kompu :)

• Autor
týýý voe koukám že to tu není mrtvý..tak v tom případě zdravím Everse a Marka -_-

á Kadaňskej "opilec" k nám zavítal :smich:

mi to bylo hnedka jasný jak jsi napsal že z nudy paříš...navíc stařičkou klasiku, která je snad na každym pracovnim PC :) si mě úplně vrátil vzpomínky na hodiny prosezený u PC s Doomem a Wollfensteinem - kua to byl orgasmus pixelů na monitoru lol já naštěstí dnes volno, ale úplně vyplivanej - před chvilkou u nás vylezlo slunko, tak to vidím na nějakou sportovní aktivitu

ještě že to je v uvozovkách Máro, jináč bych si snad musel otevřít lahváče :smich: taky makáme?

Tady uz oskarek taky leze.... tak to sand na vecir klapne....

orgie pixelu joj to byly casy :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.