Romariooo Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 To je zlej sen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 a vypínám to.....hokej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 ještě že to nevidim.....v tom radiu mi to stačí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Marku: to nedělej!!!! Snad se to zlepši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Třetí oslabení...třeti gol ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 to je na posrání...to jsou ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Nééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Marku: to nedělej!!!! Snad se to zlepši never tomu nezlepsi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 nevypadá to vůbec dobře...hajzlíci kanadský válí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Hlavně aby to nebylo 8:0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 to zas budu mít zkaženou šichtu!!! vypada to že dopadnem huř než slovaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 nevypadá to vůbec dobře...hajzlíci kanadský válí ostatne jako vzdy...ale nagano ...tam jsem jin dali.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 raca: nestraš bejku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 no vzpomínat na 11let starou akci není zrovna dobry,to by mělo bejt každej rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 no to je taky snad jediny kdy jsem jim za tech 11 dali...bohuzel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 raca: nestraš bejku no slovakum pomohlo že třetí třetinu kanada vypustila....u nás to vidim obdobně...dotahovat tři nula s kanadou nevim nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 ještě pořád klukům věřím,ale jde to už sakra těžce....hlavně aby to nebyl debakl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 koukam že oprašim vystroj a pujdu jim pomoc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Jendo: s Kanadou a 3:0??? Hodně nereálny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 koukam že oprašim vystroj a pujdu jim pomoc.... brankár HC Lounsko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Romane: no to vim taky, ale tak něco nalhávat si můžu ne a víš jak, dám ještě tak 3plechovky piva a výhra našich pro mne bude jasná věc...navíc když Ráca naběhne na led Ráca: no rozhodně už by jsi tím nic neskazil...a třebas.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Já bych dal do brány Králika!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 to je jasny.....vic jak tři buřty za třetinu bych snad nedostal........parkrat mě snad trefí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 asi i driv trefili:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 (editace) Já bych dal do brány Králika!!! Hlavne za dal Ruzicka Mensatora na tribunu...... to je za extraligu....kde mu potopil jeho slavii... Editováno: 30. Duben 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.