raca Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 asi i driv trefili:-) nepočetně...ale přesto se to neprojevilo na nějaky změně inteligence...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 fakt ne..jeste ze jsem te neznal driv pro porovnání :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Hlavne za dal Ruzicka Mensatora na tribunu...... to je za extraligu....kde mu potopil jeho slavii... mensator to je ten co to v narodaku vždycky po...l .......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 ty hele.....asi za vary chytat nikdy nebudes...ani za zacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 fakt ne..jeste ze jsem te neznal driv pro porovnání :-) to by si koukal jak sypu z rukavu derivace - integraly.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 (editace) opravdu pro zivot dolezite..... Editováno: 30. Duben 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 kluci serte na tu debatu o racovo inteligenci, dyť se snažím smutnit nad prohrou a smíchy se tu klepu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 týý jooo kibi zrovna sem se cejtil jako na vrcholu svého dosavadního života.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 raca nas vsechny..hlavne me zabije... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 promiň ráca, snad takovej moment ještě jednou příjde...tak abych ti neskazil radost...jak je o s těma intagrálama? Mára: a tebe šahat nikdo nebude, všichni víme jaký jsi měl krušný mládi s kojením Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 a hlavne jsem Vas nácelník..ty nástenkari jeden... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 no marek je pan spravce a woody mu sežene dorotku ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 tady někdo mluvil o tchýni?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 volové.....máte -body.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 a tohle mam za vsecho..a ja myslel raco ze jsi misto nacelník.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Dnes nikam nejdete? Budete doma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 jak doma tady v hospode preci.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 a tohle mam za vsecho..a ja myslel raco ze jsi misto nacelník.... nahodou marku pan spravce je suprovej to není ni špatnýho... Dnes nikam nejdete? Budete doma? romane tak u mě to je jasny ja maximalně do rana pujdu parkrat navštívit napojak co mame tady v práci.a to je tak jedina zabava co mě čeka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 raca: a kde pracuješ jestli to neni tajny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Marku máš u mne velkej mínus rácovi dát místonáčelníka - někomu kdo ovládá deriváty Romane: taktéž válení dom, jsem po 24ce a před další šichtou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 raca: a kde pracuješ jestli to neni tajny? neni romane: sem ten nejduležitějši pracovník ve firmě u kteryho když nic neděla znamena že všechno je ok a stroje pracujou....tzn.technik údržby zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Marku máš u mne velkej mínus rácovi dát místonáčelníka - někomu kdo ovládá deriváty Romane: taktéž válení dom, jsem po 24ce a před další šichtou tak tak kibi derivaty a chemik amater to je moje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Děkuju za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Děkuju za odpověd. ..není za co....jinak koukam že děláš do mobilu tak kdybys něco potřeboval nebo měl problem z T-mobilem tak dej vědět herečka děla v call centru a mohla by pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.