Duben 30, 200916 r Já pracuju na ČEZu a bavím se výpočetní technikou.Takže kdyby jste něco potřebovali tak se ozvěte...LCD,mobily,notebooky-neni problém za ceny bez DPH.
Duben 30, 200916 r Já pracuju na ČEZu a bavím se výpočetní technikou.Takže kdyby jste něco potřebovali tak se ozvěte...LCD,mobily,notebooky-neni problém za ceny bez DPH. jo tak do čezu bych se chtěl taky dostat tam bere i uklizečka padesat litru....bohužel když sem měl možnost tak mi to vyfouk synaček vedoucího.tak smolik..
Duben 30, 200916 r je pravda že v ČEZU se maj solidně a ty to Romane asi jen potvrdíš viď kamarádův brácha tam teď nastupuje
Duben 30, 200916 r Jendo: je to tak a já si to těžce uvědomuju i když mě ta práce zas až tolik nenaplnuje...dříve to bylo lepší.Já už jsem tam 15 let
Duben 30, 200916 r Autor i já se mám dobre...makám v soukromý továrne....majitel si me oblíbil.....mám vse co chci...
Duben 30, 200916 r Tak hlavně že máme práci protože když vidim co se děje v mém okolo...tak z toho mám strach.Fakt že jo.
Duben 30, 200916 r já se teda nemám nejlíp, co si budem povídat u státních "firem" to teď není nejlepší, ale práce mne bavý a dělám jí rád...tak holt přežívám Roman: to už je pěkná věrnost zaměstnavateli Marku: tak to máš úplně super, ono kolikrát to porozumění pracovník vs. nadřízený je dost podstatný
Duben 30, 200916 r Autor Tak hlavně že máme práci protože když vidim co se děje v mém okolo...tak z toho mám strach.Fakt že jo. to je pravda.....obavy jsou na míste myslím u nás vsech.....
Duben 30, 200916 r tak koukam že sem natom pěkně bídně... ..... navíc v tom automobilovym prumyslu se nevi co bude zejtra,stoji to zaprd asi se přestěhuju do varu a mara mě zaměstná... :-) Upraveno Duben 30, 200916 r od raca
Duben 30, 200916 r Autor já se teda nemám nejlíp, co si budem povídat u státních "firem" to teď není nejlepší, ale práce mne bavý a dělám jí rád...tak holt přežívám Roman: to už je pěkná věrnost zaměstnavateli Marku: tak to máš úplně super, ono kolikrát to porozumění pracovník vs. nadřízený je dost podstatný Tady je to u nás zalozený na vzájemné 100% dúvere.....a 100% výkonech v odvádené práci a pak si mozu delat co chci.....a upozornuje ze se nepredru
Duben 30, 200916 r Autor tak koukam že sem natom pěkně bídně... ..... navíc v tom automobilovym prumyslu se nevi co bude zejtra,stoji to zaprd asi se přestěhuju do varu a mara mě zaměstná... :-) za to vsechno..hlavne za Mensatora chces zamestnat,,,,,, ale jo, beru te ...scháním technika merení a regulace / MaR/
Duben 30, 200916 r za to vsechno..hlavne za Mensatora chces zamestnat,,,,,, ale jo, beru te ...scháním technika merení a regulace / MaR/ no vidiš parada ted ještě služební byt .... padesat na účet a není co řešit....
Duben 30, 200916 r Autor máme firemní ubytovnu. ..... a kolik ti platí ti tvoji jum jum ci.... ze chces 50 000....to u vas mas taky ale v jenech co Upraveno Duben 30, 200916 r od Marek
Duben 30, 200916 r A to ještě neni konec... třeba jim ta sprcha pomůže....nevim nevim jestli bych zkous kdyby takhle dostaly od bratru slovenskych
Duben 30, 200916 r Autor a nějakou webovku mate? at se mrknu co jste zač? http://www.papos.cz/ jeste se na nich ale pracuje a doladují se wéwécka....
Duben 30, 200916 r http://www.papos.cz/jeste se na nich ale pracuje a doladují se wéwécka.... hmmm .. tyy brdo ostrov tam sem loni byl ještě s lounskym ačkem hrat!!! sice sem seděl ale nějací dědci mě tam malem zmlatili a polili pivem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.