Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

žadnej opilec....těžce robotujici :-) dneska mě čeka slavnostni oběd v restaurantu s tchanem - tchyni a dvěma švagrovyma tak se potřebuju tady líznout-jinak nevim nevim jak to dopadne

Vloženo (editace)

a jéjé rodiná sešlost....dej si na mě panáka...aby jsi to přežil...jo a nůž a pistoli nech doma....

EDIT: a kdo platí :-)

Editováno: , autor: Marek
Vloženo (editace)
a jéjé rodiná sešlost....dej si na mě panáka...aby jsi to přežil...jo a nůž a pistoli nech doma....

spíš bych si dal flašku rumu abych je ..... a měl pak od nich do smrti pokoj.... :smich:

EDIT: bohužel platim já :-(

Editováno: , autor: raca
Vloženo

Takže chodíš do práce aby jsi hostil celou :smich: rodinu....ty jsi blázínek :smich::smich::smich: a ne že se lízneš...víš, aby jsi pak "nešel" po tchýni :prc: víš co se tu včera probíralo :smich::smich:

Vloženo

no ale marku nestraš tolik chlastu abych dostal chut neni schopen normalni člověk přežit toho se nebojim... ;) ...hostim protože sem je minulej tejden kvuli narozkam pozval,ale herečka omarodila tak se to přesunulo

Vloženo
Kluci: mladá má Fabii 1,2HTP 47kW a chlastá to po městě snad 9 litru.Co Vy na to? Mazec ne?

No pokud jezdí jen město a velmi krátký trasy tak je to normální...já když jezdil je město jsem měl 8L....

Vloženo
Kluci: mladá má Fabii 1,2HTP 47kW a chlastá to po městě snad 9 litru.Co Vy na to? Mazec ne?

se stejným motorem na 17" kolech jezdím po Praze do 7litrů.....ale 9litrů lze při snaze taky dosáhnout:)

Vloženo (editace)
Nevím kluci čím to muže být.Možná na to má mladá moc šlape :smich: No noc.Jedeme do toho "průvodu" Mějte se tady pěkně a nezlobte kol5

tady jsem všichni slušňáci..nikdo nezlobí...možná jen raca.....ale jen malinko :smich: užij si výlet

Editováno: , autor: Marek
Vloženo

Tož vytaj...doufám, že jsi pořádně mával mávátkem lol ...já byl ráno s malou..u nás nic :help: ..jen pár důchodců lol se venčilo a očekávalo starý časy :smich::smich: ....Pak jsem předal malou manželce a celej den až do teď se slušně nudil doma...viz foto :smich::smich::smich::smich: hlavně jsem taky smutnil po Vás kamarádi opilci..... :palec2:

post-82-1241194613_thumb.jpg

post-82-1241194629_thumb.jpg

Vloženo (editace)
a já se tak snažil.......co jak dopadl obídek s rodinkou....

marku taky si toho cenim a maš jedno veliky plus......oběd dopad celkem slušně přežranej sem solidně

Editováno: , autor: raca

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...