Marek Vloženo 1. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 jasně, já mám sice HTP ale beru vše s nadhledem....ty doby kdy mi to vadilo jsou nenávratně pryč..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 zdarec panove.... a to mě to marku ještě strááášně moooc vadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Jakto? Co se změnilo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 a hele pracant opilec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 to že mam HTP mi nevadí vubec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 žadnej opilec....těžce robotujici :-) dneska mě čeka slavnostni oběd v restaurantu s tchanem - tchyni a dvěma švagrovyma tak se potřebuju tady líznout-jinak nevim nevim jak to dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 (editace) a jéjé rodiná sešlost....dej si na mě panáka...aby jsi to přežil...jo a nůž a pistoli nech doma.... EDIT: a kdo platí :-) Editováno: 1. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 (editace) a jéjé rodiná sešlost....dej si na mě panáka...aby jsi to přežil...jo a nůž a pistoli nech doma.... spíš bych si dal flašku rumu abych je ..... a měl pak od nich do smrti pokoj.... EDIT: bohužel platim já :-( Editováno: 1. Květen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Takže chodíš do práce aby jsi hostil celou rodinu....ty jsi blázínek a ne že se lízneš...víš, aby jsi pak "nešel" po tchýni víš co se tu včera probíralo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 no ale marku nestraš tolik chlastu abych dostal chut neni schopen normalni člověk přežit toho se nebojim... ...hostim protože sem je minulej tejden kvuli narozkam pozval,ale herečka omarodila tak se to přesunulo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Kluci: mladá má Fabii 1,2HTP 47kW a chlastá to po městě snad 9 litru.Co Vy na to? Mazec ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 to je divny romane ja se 40kw mam dlouhodobej průměr viz podpis.....6,8l a jezdim taky převažně město Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Kluci: mladá má Fabii 1,2HTP 47kW a chlastá to po městě snad 9 litru.Co Vy na to? Mazec ne? No pokud jezdí jen město a velmi krátký trasy tak je to normální...já když jezdil je město jsem měl 8L.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Nevím kluci čím to muže být.Možná na to má mladá moc šlape No noc.Jedeme do toho "průvodu" Mějte se tady pěkně a nezlobte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Kluci: mladá má Fabii 1,2HTP 47kW a chlastá to po městě snad 9 litru.Co Vy na to? Mazec ne? se stejným motorem na 17" kolech jezdím po Praze do 7litrů.....ale 9litrů lze při snaze taky dosáhnout:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 taky padim panové..držte mi palce at to přežiju ve zdraví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 (editace) Nevím kluci čím to muže být.Možná na to má mladá moc šlape No noc.Jedeme do toho "průvodu" Mějte se tady pěkně a nezlobte tady jsem všichni slušňáci..nikdo nezlobí...možná jen raca.....ale jen malinko užij si výlet Editováno: 1. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Poslušně hlásim návrat z dnešního průvodu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Tož vytaj...doufám, že jsi pořádně mával mávátkem ...já byl ráno s malou..u nás nic ..jen pár důchodců se venčilo a očekávalo starý časy ....Pak jsem předal malou manželce a celej den až do teď se slušně nudil doma...viz foto hlavně jsem taky smutnil po Vás kamarádi opilci..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Pro pracanta Racu: zde můžeš sledovat v práci hokej: http://tv-online.nekonecne.cz/playjiny.php?id=4 to jsem na Tebe hodnej co........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 tak sem zde!!! maro dík ale ten odkaz znam a v době zapasu to zrovna moc nechodí,včera to nešlo vůbec a s finskem šla normalně jen 2 třetina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 1. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 a já se tak snažil.......co jak dopadl obídek s rodinkou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Zdar hoší, taky jsem už tady po šichtě, co řešíte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 (editace) a já se tak snažil.......co jak dopadl obídek s rodinkou.... marku taky si toho cenim a maš jedno veliky plus......oběd dopad celkem slušně přežranej sem solidně Editováno: 1. Květen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 woody ted sem taky přišel tak nějaky sup čupr tema musime vymyslet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.