raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 ja nevim ochotska je takova moc placata s dlouhou hlavou..... ..... ja radší ženskou co je zaco chytit a kam kopnout :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Taky u Vás po městech jezdí magoři v autech s vlaječkama...tady u nás jo...to jsou pocoši... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Ty barbare...whisku s kolou ...to je zvěrstvo ..hezky pěkně čistou já jsem mladej a rozmazlenej = jedině s kolou a banánem na posledním večírku jsem takhle vypil flašu a bylo mi prima joooo kluci, je jasný že ta by mím soukromým konkurzem prošla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Taky u Vás po městech jezdí magoři v autech s vlaječkama...tady u nás jo...to jsou pocoši... jestli myslíš s ruskejma vlaječkama, tak u nás néé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 mladej a nezkušenej :-).....v pití....jinak si netroufám odhadovat..přeci jen...máš Magnuma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 jestli myslíš s ruskejma vlaječkama, tak u nás néé no ty sršíš dneska ftipem..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Kuci: jedu cvičit.V kolik přesně je ten hokej??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 (editace) ja nevim ochotska je takova moc placata s dlouhou hlavou..... ..... ja radší ženskou co je zaco chytit a kam kopnout :-))) a jakou hlavu má ten racek co tu na nás všechny furt čumí... Editováno: 7. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Kuci: jedu cvičit.V kolik přesně je ten hokej??? ve 20... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Ve 20:15 ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 detajlisto..minuta sem..kopytem tam :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 a jakou hlavu má ten racek co tu na nás všechny furt čumí... valim oko a zíram jak to našemu malčíkovi dneska srší..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Marek: magnuma?...jako ten nanuk - ten nemám no jo dneska mám nějakej dobrej den hele chlapáci, za chvilku miznu na čuměnou do reál hospůdky....tak se tu chovejte slušně a nezapoměňte - oko orgána vás sleduje ahoj kluci PS: ráco, ty koukej...ale nééé na hokej...koukej makat Roman: od 8mi....bejči i za mne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 tak jo no! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 (editace) MĚJ SE ORGÁNE.....TEN ČERNEJ PUNTÍK JSEM SI NEZASLOUŽIL Editováno: 7. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 ahoj polucistoooo!!!!!... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 valim oko a zíram jak to našemu malčíkovi dneska srší..... Viď Marek je všímavej co ..to Tě nenapadlo, že zaútočím Tvojí vlastní zbraní/slabostí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 copak raco..makáš nebo jsi u nápojáku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 no byl sem něco dělat a vypada to že to moc dlouho nevydrži a nejspíš místo hokeje budu dělat kokota v práci :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 si to odfláknul? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 zatim jen ochcal ...ale asi ne na dlouho ...kwa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 takže hokej bude pro tebe OFF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 snad ne...ale nechci to zakřiknout...klep klep Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 tak už zdrháš přes plot? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 ještě ne mam připravenej jeden web tak čekam jestli to nechytnu ,a když ne a nikdo nebude nic chtit tak zdrham doma sem do 15min Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.