Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

žádnej orgán, ale vrchní sportovní referent :p:palec2: kurňa kde sou všici místní darebáci? :)

ale jo jsem spokojenej......i přes to Vás mám rád....VY woové :smich::smich::smich:

já si myslím - víš co nám to dalo práce to vymyslet ;):palec2:

• Autor

jen jsen včera vypadnul a už jste kuli pikle..obvyklé i neobvyklé :):help:

Upraveno od Marek

Ahoj Marku.Co máš v plánu?

• Autor

No napřed jim tady dám všem do držky :aggressive: .. :smich::smich: .podívej se co mám pod avatrem :help: .....místo vedoucí náčelník...amatér.....a pak jdeme s malou ke kolegovi z práce na zahradu..má splepičky a králíčky...malá je z nich úplně mimo....a já si s ním dám 10° nebo 12° co ty ?

Upraveno od Marek

Hele a jak se to dá pod tím avatarem změnit? To muže jen admin nebo jak to je???

• Autor

jo myslím admin...Standis to nějak pozařídil...šikulka.... :palec2:

Upraveno od Marek

jen jsen včera vypadnul a už jste kuli pikle..obvyklé i neobvyklé :):help:

:p kujme pikle pikle kujme...jako v tý pohádce lol Ty voe to je pěknej "účelnej" výlet....malá si bude hrát se slepičkama a králíčkama (výchovnější než ty teletubies :palec2: ) a tatík si bude hrát s lahváčkem :smich:

Roman: ty popisky pod avatarem musí admin ;) a kdy by jsi měl záááájem Romčo, tak POZOR!!!...jsou volný funkce: svačinář, šatnář, umývač WC :palec2:

• Autor

Já bych mu dal svačináře, za Ty jeho grilovačky co dělá doma.....co Ty na to Romane? Alespoň se Já a Ráca pořádně nadlábneme....

plnej souhlas Máro, nebo ještě "umývač WC" zní slibně...a po těch grilovačkách rovněž nutnej :smich:

• Autor

Hle a co jste dali WOODymu? - VRCHNÍ NÁSTĚNKÁŘ?

Já bych raději VRCHNÍ ENERGETIK

• Autor

NA CO SE DNESKA CHYSTÁŠ?

• Autor

tADY JE NA SLUNÍČKU UŽ 25°c...TAKŽE BUDE POHODA....

Hle a co jste dali WOODymu? - VRCHNÍ NÁSTĚNKÁŘ?

Marku zatím nic....woody tam už má Mod FI, tak se ho první slušně optáme a teprve až když nebude souhlasit tak tam dostane: "nástěnkáře" :smich:

Roman: vrchní energetik :palec2: ....ok Romčo, pedám Standovi k dalšímu řešení ;)

• Autor

JÁ JAKO VEDOUCÍ AMATÉR SOUHLASÍM....

My jdeme za chvilku na brusle do lesa-je tam udělaná stezka pro kolaře :palec2:

Marku: díky bez tvýho souhlasu by to byl smozřejmě pouze můj výstřelek do tmy :worthy:smich:

Roman: hmmm pěkně se vysportovat před objedem - to hnedka víc chutná...asi si taky vyběhnu zabruslit,,,dobrá inspirace :palec2: jináč s tím "vrchním energetike"...mám to teda Standovi nadhodit?...souhlasíš Romčo? :)

Ano Jendo.Napiš mu to prosím-já s tim souhlasim.Děkuju.

• Autor
My jdeme za chvilku na brusle do lesa-je tam udělaná stezka pro kolaře :palec2:

ale Romane pozor...to je stezka pro kolaře, ne pro bruslaře :smich::smich::smich::smich::smich::smich:

• Autor

Marku: díky bez tvýho souhlasu by to byl smozřejmě pouze můj výstřelek do tmy :worthy:smich:

No jsem rád, že tu má moje slovo nějakou váhu :smich::smich:

Roman: Oky vyřídím ;)

kluíí tak jsem se rozhodla taky teda prvětrat ty brusle....tak zatím ahoj a hezkej den

Rozhodla???

• Autor

KIBI nám něco tají? Jak rozhodla?

Upraveno od Marek

No asi jeho pani vedouci...no :smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.