Romariooo Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Pane vedouci: budete mi líbat ruce až to rozbalite! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 JAKO VEDOUCÍ NEMUSÍM CVIČIT....TO BY JSI MĚL VĚDĚT ŽE ŠAZŽE NIC NEDĚLÁ...a chodím na ostro...takže se mi nic nespotí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Pane vedouci: budete mi líbat ruce až to rozbalite! no uvidíme..pane energetiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Ale je tu podminka jedna...vic SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Jak to myslíš Romčo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 JAKO VEDOUCÍ NEMUSÍM CVIČIT....TO BY JSI MĚL VĚDĚT ŽE ŠAZŽE NIC NEDĚLÁ...a chodím na ostro...takže se mi nic nespotí jak rád budeš mít sportovního referenta po ruce, až ti cholesterol bude vylejzat ušima a pupek přetékat přez výhled Sakryš, on je to "vostrej" chlap Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Ale je tu podminka jedna...vic SZ to bude to rande určitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 bacha raca!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 no jo špeh neboj Marku už mlčím, ani nedutám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 to bude to rande určitě chceš se přidat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 tak to tady pročítam a je to pořád dokola....tak na vás prdim a jdu si číst Blesk.... :D :D :D ... tam to je serioznější čtení než tohleto..... :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 ne děkuji, já se omlouvám, asi sem nezapadám...ale už je to tak....chjoooo, jsem hetero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 tak to tady pročítam a je to pořád dokola....tak na vás prdim a jdu si číst Blesk.... :D :D :D ... tam to je serioznější čtení než tohleto..... :D :D ale simtě Jindro...dyť víš...pochopení, serioznost, vstřícnost, pravdu...to všechno...tovšechno u nás rozhodně nehledej nazdar stará vojno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Jendo: Ty jseš asi na kluky vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Roman: bohužel na ženy...snad i dívky psal jsem hetero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 (editace) TÍMTO NÁM VŠEM ZAKAZUJU JAKÉKOLIV NAPADÁNÍ ČLANA JMÉNEM RACA....JINAK BUDOU ČERNÝ PUNTÍKY A VYLOUČENÍ ZE ZDRAVÉHO JÁDRA TO JE PRO TEBE MŮJ ZÁSTUPČE.... Editováno: 14. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Roman: bohužel na ženy...snad i dívky psal jsem hetero HETERO..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 uff už jsem se lekl, že mi taky něco hrozí..ještě že jsem z toho "skaženýho jádra" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 ted tady v blesku čtu zajimavej članek o tom jak mlada dívenka asi 17 předvedla masturbaci spolužákum ....to je hezky tema...tohle se během míh školních let nestalo :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 ted tady v blesku čtu zajimavej članek o tom jak mlada dívenka asi 17 předvedla masturbaci spolužákum ....to je hezky tema...tohle se během míh školních let nestalo :-))))) TAM SI MASTURBOVAL SÁM CO ....SORRY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 ted tady v blesku čtu zajimavej članek o tom jak mlada dívenka asi 17 předvedla masturbaci spolužákum ....to je hezky tema...tohle se během míh školních let nestalo :-))))) za mých školních let taktéž ne, ale jsem docel rád, páč nás bylo ve třídě 27 kluků ráca nebyla to ta naše z CV? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 (editace) A JE TU OPĚT ZNOVUZROZENÉ TÉMA: SEX NA VŠECHNY ZPŮSOBY....I KIBIHO HETERO Editováno: 14. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 za mých školních let taktéž ne, ale jsem docel rád, páč nás bylo ve třídě 27 kluků ráca nebyla to ta naše z CV? NO TAK V ROCE 1830 SE O MASTURBACI MOC NEVĚDĚLO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 TAM SI MASTURBOVAL SÁM CO ....SORRY to je snad i na černej puntík Marku chlapy já jsem zničenej...zničenej žrádlem, seřral jsem dva domácí hamburgry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 NO TAK V ROCE 1830 SE O MASTURBACI MOC NEVĚDĚLO vole dyť já jsem tady nejmladší junior Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.