Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

kvalitní hudba vyžaduje kvalitní poslouchače - fajnšmekry :smich:lol nebojte lidi, tohle neposlouchám ;)

Ráca: taky nechápu...jak jsem to uslyšel, pochopil jsem pro co žít...upouštím od Kelly Familly (sbohem Angelo kol119 ) a vrhám se na ukrajinskou Katte Perry :D:smich:

není uchylny si to pustit podruhy v řadě i pro kolegy v kancliku???.... :smich::smich::smich::smich:

nojo angelo mutuje a už to není ono.. :feve:

a to sem chtěl bejt světovým dýýdžejem...... :feve: :feve: :feve: :feve: :feve::D :D :D :D :D

není uchylny si to pustit podruhy v řadě i pro kolegy v kancliku???.... :smich::smich::smich::smich:

nojo angelo mutuje a už to není ono.. :feve:

ráca není :smich: angelo mutuje?....to byl výbornej song od tří sester :punk:

jinak pro ty co holdujou drsný Hip Hop sféře a je na ně 50 cent moc slabej čajíček http://www.youtube.com/watch?v=oNGAWIUTjbE...feature=related :smich:

Roman: Mareček tu ještě není kol5:p

KVALITNÍ SONG! :palec2:

Ráca: klub sráčů lol to byla snad největší kokotin. pod sluncem, ale nasmál jsem se až mě břicho bolelo :smich:

Ráca: klub sráčů lol to byla snad největší kokotin. pod sluncem, ale nasmál jsem se až mě břicho bolelo :smich:

jj jeden z mála filmu ktery jsou tak debilní až se z toho poch...eš smíchy

Romco : co sem slysel porad ma u raci vroubek :);)

tak tomu nerozumim já a vroubek...ccc..to není možný!! :-)

hele chlapíci, zas na chvilku miznu....ale večír bude kontrola docházky ;) tak zatím hezkej den a zdar nazdar kol5

Ráco : pan Továrník u tebe nééé :)

hele chlapíci, zas na chvilku miznu....ale večír bude kontrola docházky ;) tak zatím hezkej den a zdar nazdar kol5

ahoj....  a bacha na švestky hlídaj..tedy sakra na naše hodné mílé pomáhající příslušníky.... :palec2::palec2::palec2:

Ráco : pan Továrník u tebe nééé :)

kdepak už sem to vzdal a přechazim do opozice a do tvrdé anarchie.. :palec2:

Tak to aby si tu zacal delat bordel ne ??

:rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :punk: :punk: :punk: :punk:

Romane co sem tak koukal an grillovacku , to bude slusnej masakr -))

Tak to aby si tu zacal delat bordel ne ??

:rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock::punk::punk::punk::punk:

to přijde ... načerpám inspiraci a puju do toho.. ;)

tak jo Raco : ... www.bandzone.cz/reasons tak sou nejaky ukazky ...

Kibi : no na tohle uz ale musis bejt hodne velkej fajnsmekr :smich:

upřímě .. muj šálek kavy to není , nicmeně jak se říka proti gustu.... a at vám to hraje ... :palec2::palec2::palec2::palec2:

rozumim na tebe malo anarchie :)

já mám rád kvalitní PoP:
:palec2:

to mě poser :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: :smich: to jsou ale kousci lol

Jirko: jakej vroubek???

nazdar smradi :p tak si bez dovolení beru židly a .... jdu si sednou k vám ke stolu

nazdar smradi :p tak si bez dovolení beru židly a .... jdu si sednou k vám ke stolu

nazdar ... tak bacha na vrchního aby nechtěně nezakop a něměl si štuca na hlavě....... :smich::smich::smich::smich:

• Autor

Nazdar bando...tak jsem zase zde u Vás...chyběl jsem alespoň někomu?

hmmm....nevim no.. lol ....asi jen trošíčku romanovi..... :smich:

ne :smich:

• Autor
Hoj ahoj!!! Co Marek láska moje? Ještě nedorazil?

Koukám, že jsi jedinej komu se po mě stýskalo, Ty můj ušáčku kol5 ....cesta do Prahy dobrá....u doktorky s malou taky pohoda...mimochodem ukradla tam paneku :smich: ..pak jsem jí vzal na letiště na "éra" ale ty jí moc nezajímali...ale běhání po odbavovací hale to jo....jeden čas jsem jí tam naháněli jako teroristu :smich: ....když jsem byl v okolí Loun-vzpomněl jsem na Racu ;) ....v Chomutově na Chomutováky a u Kadaně na KIBIHO-Jendu ;) ....Po cestě zpět nás chytla u Chmutova tak ohromná průtrž deště :help: , že ani na max stěrače jednu dobu nestíhali a na silnici tekly potoky vody...mám alespoň umytý auto :palec2:lol .....

A můžu Vám říct, že tempomat a climatronic jsou v autě k nezaplacení......v předchozí FI jsem to neměl a hlavně klimatizace znatelně chyběla <_< ..vždy jsem byl zpocenej jako kůň :horse: ...nyní nee...pohodička :rock: ...i pro malou...

P.S. OMLOUVÁM SE SLOHOVÉ CVIČENÍ :rtfm:-_-

PÁR FOTO Z LETIŠTĚ A Z ČEKÁRNY U DOKTORKY - jedna panenka chybějící ;)

post-82-1242837271_thumb.jpg

post-82-1242837294_thumb.jpg

post-82-1242837311_thumb.jpg

post-82-1242837328_thumb.jpg

post-82-1242837348_thumb.jpg

post-82-1242837363_thumb.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.