Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Kvůli dětičkam ne... :feve:

• Autor

Já vím :palec2: ...to bude u Vás mazec lol ...možná Ti manželka zakáže :aggressive: si se mnou i psát :) až mě uvidí a pozná osobně lollollol

Upraveno od Marek

Néééé...jen to neee!!!

• Autor

hele už valím...měj se...

Dobrou Marku,čáu! :)

kluci já tu pukám smíchy :smich: doboru Marku Romáriový :smich:

sakra kam sem to vlez???...není to modrá ústřice???..... :-)))))))

ráca mlč a rychle si sedni na prdel, než ti jí někdo zneužije :help: jináč tady jsi v ŠuŠu baru bar pro nejdrsnější skvadru ze škodahome :aggressive:

ráca mlč a rychle si sedni na prdel, než ti jí někdo zneužije :help: jináč tady jsi v ŠuŠu baru bar pro nejdrsnější skvadru ze škodahome :aggressive:

no však sedim pevně a ještě se držim rukou křesla...jinak vás zdravím a specialně novou uplakanou haničku.. :smich::smich::smich:

no však sedim pevně a ještě se držim rukou křesla...jinak vás zdravím a specialně novou uplakanou haničku.. :smich::smich::smich:

Jindro o je sice hezký, ale skontroluj si jestli je spodek křesla kvalitní - pevnej - neprobodnutelnej :smich: nová uplakaná hanička?...kdo kdooo? lol

Jendo: musim se vyfotit v tričku...at víš jak mi to sluší! :smich:

ale marek dneska mával funkcí podával demisy atd...hotová tragedie... :D :D :D ... woody se do něj obul že jako vedouci má jiste mouchy já ho trochu podpořil..no znáš to bylo veselo

ale co přišel roman tak se zase zvednul a snad bude ok

Romane: no velká chyba je, že už tu ta fotka dávno není ;)

Romane: no velká chyba je, že už tu ta fotka dávno není ;)

aby to nebyla fotka JENOM v triku .. nevim jestli sem dostatečně připraven to vidět.. :)

Upraveno od raca

aby to nebyla fotka JENOM v triku .. nevim jestli sem dostatečně připraven to vidět.. :)

kurva, asi jsem to posral co?....takže MOdrá ústřice?

třeba ne, trochu odvahy snad to bude fotka jen odsud - podsud.... :D :D :D

Brzo to napravim!!! Slibuju!

třeba ne, trochu odvahy snad to bude fotka jen odsud - podsud.... :D :D :D

ani ve slunce seno o neprošlo, tak nic nebude :aggressive::smich:

Romane: jasný...jináč máš černej puntík lol

chlapy jdu chrnět, tak se tu mějte a žádný prasárničky :smich: dobrou noc

já taky letim honzo...už usínam a rano vstavam a du k zubaři...tak zatim ahooj

• Autor
ale marek dneska mával funkcí podával demisy atd...hotová tragedie... :D:D:D ... woody se do něj obul že jako vedouci má jiste mouchy já ho trochu podpořil..no znáš to bylo veselo

ale co přišel roman tak se zase zvednul a snad bude ok

Ano Roman mě podpořil a ve funkci zůstávám, žádná denise se nekoná.....tzn. dobrovolně svoje místo neopustím!!!!!!!!!!§

Jinak dobré ránko všem :palec2: .....hlavně ale Románkovi kol5 .....a je tu Bar u Modrý ústřice...nebo jak jste to nazvali vy bejcí.. :aggressive:;)

• Autor
já taky letim honzo...už usínam a rano vstavam a du k zubaři...tak zatim ahooj

a jéje...zase zoubky :smich::smich: , když to budeš mít OK.....to musí bej na palici tam furt chodit....

• Autor

ťuk ťuk kdepak jste všichni ...

Ahoj Marku.Za chvilku vyrážim do terénu.Jak je po ránu?

• Autor

ok snídám :)

a jéje...zase zoubky :smich::smich: , když to budeš mít OK.....to musí bej na palici tam furt chodit....

nazdaar vedoucí!!!  no ani nemluv šel jsem tam s tim že mam před sebou poslední opravu zubu a on mi udělal ještě preventivní prohlidku protože tam chodim od toho listopadu a zase něco našel...tak nevim asi pujdu provokovat do Janova ci..ny at mě to vymlatěj a bude klid.... :smich::smich::smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.