Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 tak koukám MArku a Jindro, že jsem jedinej z nás kdo nemá procestováno půlku světa Stando...to je málo oproti jinejm .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 (editace) tak koukám MArku a Jindro, že jsem jedinej z nás kdo nemá procestováno půlku světa kdepak stando do pulky daleko ale doma je to nejhezčí...loni šumava,předloni jesenik,předpředloní česko-sasky švýcarsko tomu se nic nevyrovná.... a letos budou beskydy :-))) Editováno: 22. Květen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 (editace) RACO pro Tebe: Beskýde beskýde, kdo po tobě idé, raca tu herečku provádza Editováno: 22. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 (editace) hezkyýý marku to potrenuju abych tam zapad....... :D ..-... doufám že tam budou nějaka děvčata v krojích at mam naco koukat....... :D Editováno: 22. Květen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 ale jen kukat...bude tam hérečka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 jasný šahání mám zakázany.....ale já se spokojim s málem.... ..... 2.7 vyrážíme..... -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 (editace) No tak: Ať Ti prší...je zima....maj drahý, teplý a hnusný pivo..jídlo ať je studený a hnusný...jsou tam komáří....atd.... Editováno: 22. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 No tak: Ať Ti prší...je zima....maj drahý, teplý a hnusný pivo..jídlo ať je studený a hnusný...josu tam komáří....atd.... díky marooo snad to vyjde!!!!! když bude pšet a bude zima to mě nevadí,pivo moc nemusim ,komáři jdou spíš na herečku jen to jídlo by mohlo bejt dobrý.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Tak to jsi spokojený muž...hele a co herečka udělala komárům, že jí nemají rádi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 (editace) to nevim ... asi jim smrdím... :-)))))) ..... ale když si komar může vybrat skoro vždy sedne spíš na ní Editováno: 22. Květen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Je tu ještě někdo jiný než jen JÁ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 No přece já! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 no a taky já.... :D :D .... nejoblíbenější štamgast .. ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 No přece já! ahoj...už je Ti lépe...dneska jsi měl hoňky, že.....chyběl jsi mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 no a taky já.... .... nejoblíbenější štamgast .. ) jasně Ty jsi muž č.2 této hospody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Zdar bando, hlásím příchod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 jasně Ty jsi muž č.2 této hospody no koukam že lítam v pořadí jak na houpačce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Dnes jsem nějako nestihal ale už je to dobry.Dnes večer jsme bylo opékat masičko na grilu a byla vynikajicí večeře Marku.Škoda že jseš tak daleko chlape.Fakt že jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Zdar bando, hlásím příchod nazdar ... co si dáš k pití??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Zdar jak Brno Woodymu a Raco! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Zdar bando, hlásím příchod ahoj strejdo woody..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Zdar jak Brno Woodymu a Raco! brý večer.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 raco: nemusiš mě vykat chlape! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 a co já Romčo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 ty nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.