Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Ne tatík je čobol, pochází z Oravy odkud?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 odkud?? Novoť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 a to je kde??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosta Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 ahoj ve spolek kde se vydavaji ty pivka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 čao kosto, u výčepu, kde jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 a to je kde??? Okres Námestovo, byval to okres Dolny Kubín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 ahoj ve spolek kde se vydavaji ty pivka Piva si točíš sám a platí se u mně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosta Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 taky se budeme muset srazit v praze furt slibuju ale v praci to nevychazi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Piva si točíš sám a platí se u mně u tebe??? nevím, nevím, kdo je tady pokladník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 taky se budeme muset srazit v praze furt slibuju ale v praci to nevychazi srazík máme pomerně často Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Okres Námestovo, byval to okres Dolny Kubín ale tenkrát to nebyly čechy, nebo jo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 ale tenkrát to nebyly čechy, nebo jo?? Nechápu, je to slovensko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 už dobrý, slovensko stačí. Díky je to celkem zajímavý příjmení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 jdu si dát kouřovou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Tak dneska asi půjdu brzy bydlet ........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Proč se ptáš? Jinač jak tatí přišel do čech a měnil občanku, tak mu zdupali jméno, správně místo druhého J mělo byt i . A když to chtěl aby mu to zpravili, tak po něm chtěli litr, což bylo v 60 letech hafo peněz, tak se na to vykašlal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 tak sem zase zpět ... venku se zase zatahlo a chčije a chčije.....hrůza...nechapui proč sem se včera s..l s mytím auta :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 tak sem zase zpět ... venku se zase zatahlo a chčije a chčije.....hrůza...nechapui proč sem se včera s..l s mytím auta :-))))) Abys nevyšel ze cviku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Abys nevyšel ze cviku no taky si řikam.....ale aspon sem vevnitř vyluxoval a vyhazel bordel...to jediny mělo cenu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Bordel? Co toje, ja z auta vysávám jen prach , no a teď i vodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Proč se ptáš? Jinač jak tatí přišel do čech a měnil občanku, tak mu zdupali jméno, správně místo druhého J mělo byt i . A když to chtěl aby mu to zpravili, tak po něm chtěli litr, což bylo v 60 letech hafo peněz, tak se na to vykašlal. tuhle jsem tak prolézal škoda klub, tak mě to zaujalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Bordel? Co toje, ja z auta vysávám jen prach , no a teď i vodu bordel znamena :to co mi nechava herečka v kastliku a ve dveřích různy sáčky prazdy pet lahve atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 tak sem zase zpět ... venku se zase zatahlo a chčije a chčije.....hrůza...nechapui proč sem se včera s..l s mytím auta :-))))) aspoň ho budeš mít malinko hezký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 bordel znamena :to co mi nechava herečka v kastliku a ve dveřích různy sáčky prazdy pet lahve atd tak to máš dělat jako já, že co si tam dá, to si taky pěkně vyhodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 tak to máš dělat jako já, že co si tam dá, to si taky pěkně vyhodí to udělaš - jednou - dvakrat a pak se na to vykašleš protože to nemá cenu....já jí za odměnu dělam bordel v obýváku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.