Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Já jsem na papírky a prázný PETky strašně háklivej...auto musí bejt furt čistý.....vždycky zuřím, když sednu do služebáku ---- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 bordel znamena :to co mi nechava herečka v kastliku a ve dveřích různy sáčky prazdy pet lahve atd No ty woe, tak to by ta moje nerozchodila, nadávám, ikdyž malá v autě jí a to je pod ní deka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 to udělaš - jednou - dvakrat a pak se na to vykašleš protože to nemá cenu....já jí za odměnu dělam bordel v obýváku.. tak to bych si zkusil jednou a dostal bych čočku, tak jí říkám, že jí bordel taky doma nedělám, tak když si to tam dá, ať si to taky vyndá, když leze z auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 já to už neřeším .... zkřípam zubama a neřešim to :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Já jsem na papírky a prázný PETky strašně háklivej...auto musí bejt furt čistý.....vždycky zuřím, když sednu do služebáku ---- to já mám stěstí, že jezdíme ve služebáku jen 2 a já to většinou uklízím, protože mi to nevadí a nejvíc tam jezdím stejně já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 chyba Jindro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 kluci kolik si tak mám říct za černý žebrování v masce na Fábku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 já to už neřeším .... zkřípam zubama a neřešim to :-)))) ale řešíš..řešíš....páč nás tady s tím otravuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 (editace) no jak sem psal zvyk sem si a za odměnu .... rozhlížim se po obyvaku a: na stole rozhazeny noviny,na taburetu kalhoty,na pc stole talíř a rozhazenej gauč...já sem spokojenej s pomstou!!!!!! Editováno: 22. Květen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 kluci kolik si tak mám říct za černý žebrování v masce na Fábku lahev dobrého pití? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Nedíval jsi se na Aukro? Na co to potřebuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 no jak sem psal zvyk sem si a za odměnu .... rozhlížim se po obyvaku a: na stole rozhazeny noviny,na taburetu kalhoty,na pc stole talíř a rozhazenej gauč...já sem spokojenej s pomstou!!!!!! Ty jsi ale zlý hoch..ty ty ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 tak já to zkusím Marku, jen jsem zapomněl říct, že já ji chci koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 ale řešíš..řešíš....páč nás tady s tím otravuješ neotravuju jen sem to uved a vy jste to rozvedli tak nebreptej!!.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 no tak to je podstatnej zvrat situace...Stando... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Nedíval jsi se na Aukro? Na co to potřebuješ nekoukal, dal jsem si inzerát sem. chci si svoje žebrování nechat nalakovat a tak abych nemusel parkovat před barakem bez masky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 neotravuju jen sem to uved a vy jste to rozvedli tak nebreptej!!.... OK zagorku dělat nebudu.-.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 tak co navrhuješ Marku??dotyčnýmu se válí v garáži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 nekoukal, dal jsem si inzerát sem. chci si svoje žebrování nechat nalakovat a tak abych nemusel parkovat před barakem bez masky na jakou barvu??? cely nebo jen chrom lem???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 neotravuju jen sem to uved a vy jste to rozvedli tak nebreptej!!.... jen se ho neboj, kdyžtak ho sundáme z funkce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 já jsem pro tu flašku..to je univerzální platidlo...a u mě vždy zabírá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 na jakou barvu??? cely nebo jen chrom lem???? chrom rámeček mám v barvě a tohle by šlo do černý lesklý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 jen se ho neboj, kdyžtak ho sundáme z funkce to říká ten pravej Stando..jsi Pokladník, ale stydíš se za to a nemáš to pod avatarem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 chrom rámeček mám v barvě a tohle by šlo do černý lesklý máš někde fotku??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 takhle to vypadá teď http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...t&p=1162968 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.