Romariooo Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Poslušně hlasím že jsem zpět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 a co jako....romčo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 to říká ten pravej Stando..jsi Pokladník, ale stydíš se za to a nemáš to pod avatarem když mě se líbí co tam mám, aby jsi neřekl, dám si to nekam jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 to jsi na PC děti moc dlouho nenechal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 hm, pěkné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 22. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 když mě se líbí co tam mám, aby jsi neřekl, dám si to nekam jinak tak do podpisu po čarou....alespoň..ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Stando: u nás maji dětičky PC za odměnu.Zatim nechci je k tomu moc pouštět...oni se ještě nakoukaji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 takhle to vypadá teďhttp://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...t&p=1162968 hmmm zajímavy...já přemejšlel na černou že by se opticky zvětšíla ta mřížka ale nevim nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Piju vinečko a jsem nějakej zvadlej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 hmmm zajímavy...já přemejšlel na černou že by se opticky zvětšíla ta mřížka ale nevim nevim Taky jsem o tom přemyšlel, černé to má myslím Lukysek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Piju vinečko a jsem nějakej zvadlej... tak si dej rum nebo vodečku to tě nakopne...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 hmmm zajímavy...já přemejšlel na černou že by se opticky zvětšíla ta mřížka ale nevim nevim to já původně chtěl taky, ale má to tady už dost lidí a nechtěl jsem být jako většina. pokud bych ti mohl radit, dej to do modrý, vypadá to moc pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Piju vinečko a jsem nějakej zvadlej... To se máš, ja sedím po suchu a ještě je tu u nás na noc tchýně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Tvrdej chlast člověče jen výjimečně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 tak do podpisu po čarou....alespoň..ano hotovo Stando: u nás maji dětičky PC za odměnu.Zatim nechci je k tomu moc pouštět...oni se ještě nakoukaji... tak to je správný přístup, malokdo to tak dělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Taky jsem o tom přemyšlel, černé to má myslím Lukysek ja vím to sem viděl naživo,ale on má červenou tam s tim není problem ale ja mam modrou jako standa a tam si to neumim představit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Piju vinečko a jsem nějakej zvadlej... já si dal kouřovou a jednoho lahváče e jem i celkem fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 ja vím to sem viděl naživo,ale on má červenou tam s tim není problem ale ja mam modrou jako standa a tam si to neumim představit nebude to vypadat špatně, nebál bych se toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 To se máš, ja sedím po suchu a ještě je tu u nás na noc tchýně chlape soucitim s tebou!!!!!!! ja mám teda tchyni svině na entou,ale nespi u nás!! to bych šel radši chrnět do auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 nebude to vypadat špatně, nebál bych se toho lakoval jsi to sám???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Stando: Ty s těma lahváčema taky dost známej co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 chlape soucitim s tebou!!!!!!! ja mám teda tchyni svině na entou,ale nespi u nás!! to bych šel radši chrnět do auta tam by jsi se nevešel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 Stando: Ty s těma lahváčema taky dost známej co? já?? to bude asi nějaká mýlka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 nebude to vypadat špatně, nebál bych se toho taky se chystam na kouřovou,ale pivečko nemam ...... zato šampik se na mě směje z lednice..hehe ... asi se vylepšim než dorazí herečka z práce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 lakoval jsi to sám???? lakýrník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.