Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Jindra?to bylo v nějaké pohádce že :) ..já?Žaneta

to je možny...takovy kralovsky jmeno..tak určitě nějakej panovník a klaďák... :smich::smich::smich::smich:

já?Žaneta

těší mě....Jeník - Honzík - Jenda...ale pro kamarády "šéf" :smich:

ráco neboj, když se zvedá jen vítr tak je to vpořádku:D

nojo kibi ty si mě tady normalně odhalil,ale ty specialní míry a rozměry si nech pro sebe ju psssst :-))))))

to je možny...takovy kralovsky jmeno..tak určitě nějakej panovník a kaďák... :smich::smich::smich::smich:

ale no ták Jindro, je tu dáma :smich:

nojo kibi ty si mě tady normalně odhalil,ale ty specialní míry a rozměry si nech pro sebe ju psssst :-))))))

neboj, nebudu ti snižovat sebevědomí lol to až tu nebudeš, jako dicky :smich:

hele japato že Mára utekl? hééérečka ho odtáhla? :D

ty woe ja se fakt lek že tam ten kadak je :-)))... nojo mara zdrh roman tu byl je chvilku tak byl asi smutnej a šel to zaspat

jindra byl přeci létající švec

ty woe ja se fakt lek že tam ten kadak je :-)))... nojo mara zdrh roman tu byl je chvilku tak byl asi smutnej a šel to zaspat

lol to tě jen štresuju :D aha, tak to vše vysvětluje...teď slintá do polštáře a nechává si zdát o Romčovi v tričku odemne kol5:smich:

myslíš "švec prťavec" :smich:

jen švec?? nebyl to nějak císař pán???  jseš si jista???  :-)))))))

lol to tě jen štresuju :D aha, tak to vše vysvětluje...teď slintá do polštáře a nechává si zdát o Romčovi v tričku odemne kol5:smich:

no radši si to ani nepředstavuju

jojoo :smich:

byl taky v ty pohadce od trošky...jak tam byl ten mlejn a vodník s čertem

byl taky v ty pohadce od trošky...jak tam byl ten mlejn a vodník s čertem

to byl taky jindra??? :kuk:

jojoo :smich:

ale víš že to není vůbec hezký, smát se takhle rácovi...mi to tu řešíme tak, že se mu smějem až když tu není...viď ráco :smich::p

Ráca: pak musíme zařídit, ať se ta špéna na Marka nechá smazat, aby mi nevzal titul :help::smich:

to byl taky jindra??? :kuk:

no jasně.. ;);):palec2: ...  je honza v pohadce je vždycky h....j.... :smich::smich::smich::smich::smich: jee snad se kibi nenaštve.. :smich:

ráca certice: no jooo, v tý princezna ze mlejna byl taky Jindra - a byl to překvapivě mladý a charakterní muž....takže ráca sorry, asi spíš ten švec prťavec :D

ale víš že to není vůbec hezký, smát se takhle rácovi...mi to tu řešíme tak, že se mu smějem až když tu není...viď ráco :smich::p

Ráca: pak musíme zařídit, ať se ta špéna na Marka nechá smazat, aby mi nevzal titul :help::smich:

přsně jak píšeš ale už se tu kolikrtat nebere ani ohled že sem tu ..  :smich: ..no já to ted u marka prej mam zase trochu lepší tak se musim hooodně snažit.. :smich::smich:

no jasně.. ;);):palec2: ...  je honza v pohadce je vždycky h....j.... :smich::smich::smich::smich::smich: jee snad se kibi nenaštve.. :smich:

každej nemůže být Mišpulín :p ale ka to vždycky Honza dotáhl?...nooo?...nooo?...draka zabil a princeznu :prc: přeci zachránil :smich:

ráca certice: no jooo, v tý princezna ze mlejna byl taky Jindra - a byl to překvapivě mladý a charakterní muž....takže ráca sorry, asi spíš ten švec prťavec :D

:smich::smich::smich: .. ty seš ale darebak... :smich::smich::smich:

každej nemůže být Mišpulín :p ale ka to vždycky Honza dotáhl?...nooo?...nooo?...draka zabil a princeznu :prc: přeci zachránil :smich:

to prtavec taky a ještě lítal...... :smich::smich::smich::smich:

a Žanetka nikde žádná nebyla :feve:

hm asi ne...na nic si nevzpominam

:smich::smich::smich: .. ty seš ale darebak... :smich::smich::smich:

máš tam chybu, určitě jsi chtěl napsat "dobrák" :D

certinka: to buď ráda, alespoň nejsi spichlá a na hrušce...a bavíš se tu s náma obyčejnýma podřadnýma....teda vlastně s rácou lol:smich:

hm asi ne...na nic si nevzpominam

však to nevadí :)

to prtavec taky a ještě lítal...... :smich::smich::smich::smich:

asi ti človeče začínám i závidět :aggressive::smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.