raca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 nene darebák a pořádnej lump...asi si budu stěžovat u vedení!!!!!! co znamena spichla a na hrušce?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 asi ti človeče začínám i závidět není co, tenkrat lital a ted jak dopad ... .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 nene darebák a pořádnej lump...asi si budu stěžovat u vedení!!!!!!co znamena spichla a na hrušce?? na hrušce = namyšlená, povýšená....spychlá = pyšná ...hrubek ci nevšímej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 není co, tenkrat lital a ted jak dopad ... .. ty vole a co má říkat Honza...v pohádce mu utíká chleba z kopce a v reálu na tom není o moc líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 na hrušce = namyšlená, povýšená....spychlá = pyšná ...hrubek ci nevšímej ahááá ja hned myslel na buh ví co jak si psal spíchla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 ahááá ja hned myslel na buh ví co jak si psal spíchla... spychlá...krátce..nééé spííííííchlá ale co po 22 tý hodině už je ne:D Ráca ty makáš,nebo máš volno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 vy dva jste fakt řízkové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 spychlá...krátce..nééé spííííííchlá ale co po 22 tý hodině už je ne:D Ráca ty makáš,nebo máš volno? nemakam flakam se doma ... ale musim pomalu končit herečka má za chvíli padla tak pro ní budu muset jed vy dva jste fakt řízkové a to je dobře nebo špatně??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 tak já padím at to stihnu..mějte se zejtra během dne a určitě večer se tu ukážu...ahooooj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 nemakam flakam se doma ... ale musim pomalu končit herečka má za chvíli padla tak pro ní budu muset jeda to je dobře nebo špatně??? to je dobře..aspon zapomínám na starosti kolem,když vás čtu jedeš pro polovičku?tak opatrně v tomhle počasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 tak já padím at to stihnu..mějte se zejtra během dne a určitě večer se tu ukážu...ahooooj čaues Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 ahoj a dobrou noc ráco...zítra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 to je dobře..aspon zapomínám na starosti kolem,když vás čtu jedeš pro polovičku?tak opatrně v tomhle počasí starosti?...copak to? - teda jestli to neí tajný a nebo dietní Jindra nikam nejede, určitě si bere ten svůj prkolet z pohádky a pro herečku si zaletí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 starosti?...copak to? - teda jestli to neí tajný a nebo dietní Jindra nikam nejede, určitě si bere ten svůj prkolet z pohádky a pro herečku si zaletí jj starosti..třeba zítra ti to povím..dobrou noc Jendo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 dobrou Žanet....taky to zalomím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 dobrou Žanet....taky to zalomím brou..a koukám Chomutov..to jest můj kraj ne?? tak zítra.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 nenééé ty jsi Karlovarskej a já Ústeckej ale je to kousek naschle naschle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Květen 2009 Sdílet Vloženo 26. Květen 2009 Ahoj Jendo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 NO TAK JAK TO TADY POČÍTÁM, kibi A raca MĚ PĚKNĚ POMLOUVALI...DOKONCE ŽANETKA SE PŘIDALA A TO TAK, ŽE JE ANI NEOKŘIKLA..A TO JSME KRAJANÉ...ŽANETKO? ALE CO JSEM V POHODĚ A STEJNĚ VÁM MÁM RÁD...I KDYŽ MĚ NĚKDY NESKUTEČNĚ SERETE, ALE TO JÁ VÁS ASI TAKY CO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Marku, ještě jednou dík, docela to po ránu potěší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Dobré ránko kuci! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 ahoj Romane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Ahoj Lukyne a MArku. Máro: ohledně toho baličku je to špatny-budu doma až navečer.Bohužel.Copak tam asi je?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 (editace) http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-krimi-ne...eden-mrtvy.html Tohle se stalo kousek od nás.....cca 12 km Editováno: 27. Květen 2009, autor: Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 27. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Marku, ještě jednou dík, docela to po ránu potěší Ni zač, jako správný vedoucí musím vědět o všem a své lidi si hýčkat i takovou maličkostí jako je potěcha po ránu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.