kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 to jo honzo ale v od osmnacti se snima dá aspon trochu mluvit.....už je trochu přechazí to jejich :jejky,čauky,millláááššššekkk,mocinky apod. hlodyno já mam taky hladf ale nějak nemam na nic chut to některý kolikrát npřejde ani v 25ceti ale já ti odpovídal na to, že v 18nácti je chceš zaučovat, nééé jak jsou v kolika letech rozumný...a i to je subjektivní Romane: ty takovej místní držák a v půl jedenáctý to chceš balit...nekecej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 ja tu budu tak do pulnoci oki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Odešla mi má láska...to víš.Mám smutek! i přesto že mě ten parchant ted trápi s nějakou zásilkou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Odešla mi má láska...to víš.Mám smutek! i přesto že mě ten parchant ted trápi s nějakou zásilkou! parchant?....no joooo, co se škádlívááá..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 to některý kolikrát npřejde ani v 25ceti ale já ti odpovídal na to, že v 18nácti je chceš zaučovat, nééé jak jsou v kolika letech rozumný...a i to je subjektivní ja vim ale když to slyšim a ještě nějaky to debilni chychotaní tak to nesnášim..... ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Vyhrožuje mě s vrácením zásilky a já to občas beru vážně...fakt...byl by první kdo by něco vrátil! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 ja vim ale když to slyšim a ještě nějaky to debilni chychotaní tak to nesnášim..... ... to jsme dva...ale co naděláš, když tě mocinky moc miláskují Roman: si z tebe dělá prču...je mu jasný že je to tvoje achylova pata, tak do ní rejpe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Ale řiká to tak přesvedčivě že na to musim občas pomyslet! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 to jsme dva...ale co naděláš, když tě mocinky moc miláskují Roman: si z tebe dělá prču...je mu jasný že je to tvoje achylova pata, tak do ní rejpe tak takový ty odbarvený barbínky taky nemám láda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Ale řiká to tak přesvedčivě že na to musim občas pomyslet! simtě, já mám čuch na lidi a vím že ty bys nikoho neošulil....a Mára si z tebe skrátka určitě jen střílí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Tak to máš pravdu.Děkuju Jendo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 tak takový ty odbarvený barbínky taky nemám láda to já jako malej si s nima rád hrál, ale teď když už jsem velkej a rozumnej si radši hraju s autíčkma viď ráco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 simtě, já mám čuch na lidi a vím že ty bys nikoho neošulil....a Mára si z tebe skrátka určitě jen střílí je věštec...a jakej sem já podle tvyho nosánku???prosim prosim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 tak takový ty odbarvený barbínky taky nemám láda já jo když jim je trochu víc... ...to bych se přemoh.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Tak to máš pravdu.Děkuju Jendo nemáš za co pardále kam se stratil ten darebák ráca...zase někde honí lelky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 nemáš za co pardále kam se stratil ten darebák ráca...zase někde honí lelky nehonim neboj...sice tu sem sám ale počkam až přijede herečka ta to s lelkem umí lip než já... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Kluci a holko: loučím se s Váma.Dobrou noc a nezlobte tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 já jo když jim je trochu víc... ...to bych se přemoh.... já ale mluvím o těch -náctkách víš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 je věštec...a jakej sem já podle tvyho nosánku???prosim prosim.. vydrž, nastavím ho na tvůj charakter....dohajzlu co to je za smrad, že se mi křivý ráco ty jsi prohnilej a skaženej....nebo tu někdo vyváží septik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Kluci a holko: loučím se s Váma.Dobrou noc a nezlobte tady. tak čauky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 Kluci a holko: loučím se s Váma.Dobrou noc a nezlobte tady. ahoj a dobrou noc Romčo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 klucíííí,tady se tak ochladilo..sem si na chvíli otevřela okno a už mi je zima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 (editace) Kluci a holko: loučím se s Váma.Dobrou noc a nezlobte tady. dobrou... já ale mluvím o těch -náctkách víš aha ... ale když už sou rozumější tak ty mě nevaděj žadny... vydrž, nastavím ho na tvůj charakter....dohajzlu co to je za smrad, že se mi křivý ráco ty jsi prohnilej a skaženej....nebo tu někdo vyváží septik fakt joo???...fnuk fnuk..... ..... pláču jak želva ....si mě těžce ranil... Editováno: 27. Květen 2009, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 nehonim neboj...sice tu sem sám ale počkam až přijede herečka ta to s lelkem umí lip než já... máš štěstí že je po 22hodině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 klucíííí,tady se tak ochladilo..sem si na chvíli otevřela okno a už mi je zima no u nás taky trochu fouka...byl sem si před chvíli pokouřit cigaretku z okna a brrrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.