Červen 2, 200916 r Autor Marku: jdu se podivát ven jestli nejde...moment! To ne až zítra....to přijede..neboj....nejsem lama...věř mi Upraveno Červen 2, 200916 r od Marek
Červen 2, 200916 r jsem tu,vařil jsem si kávu no to je dooost,já dnes dřív zalehnu,ráno stávám k doktorovi,tak at tam nejdu jako mrtvolka..
Červen 2, 200916 r vím máš to moc z ruky,ale pokud bys byla poblíž tak bys určo došla, že?? o to m nepochybuj ..mlsám tu jahody,nemáš šampáňo?že bysme to tu trochu rozjeli
Červen 2, 200916 r o to m nepochybuj ..mlsám tu jahody,nemáš šampáňo?že bysme to tu trochu rozjeli no šampáno možná mám....ale to nevím jestli bych se udržel mlsat jen jahody
Červen 2, 200916 r no šampáno možná mám....ale to nevím jestli bych se udržel mlsat jen jahody tak teda nic,no...
Červen 2, 200916 r no já jsem velkej mlsoun......bych ti ty jahody určo všechny snědl a co pak,že? no právě..pak by zbylo už jen to šampáno...a já
Červen 2, 200916 r no právě..pak by zbylo už jen to šampáno...a já No ale nevím nevím co bych si dal dříve .....no asi bych to šampanský nechal až na konec
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.