Červen 2, 200916 r se jdu podívat jestli nemáme nějakou zmrzku doma...mě honí mlsná z tebe jééj,moje mamka má v mrazáku pro zmrzky specl šuplík
Červen 2, 200916 r užil sis to sluníčko,které ti ode mě přišlo?? no docela joo,ale mohlo by být teplejc....mám radši když to krásně hřeje
Červen 2, 200916 r no nšel jsem tam bílej Magnum a jahodový corneto...tak si dávám to jahodový nech si chutnat
Červen 2, 200916 r nech si chutnat bych ti ho klidně nechal olíznout ...... :smich: ....myslím samo ten jahodovej nanuk :_icon_smich2:
Červen 2, 200916 r bych ti ho klidně nechal olíznout ...... :smich: ....myslím samo ten jahodovej nanuk :_icon_smich2: no jistě,co jiného taky,že??
Červen 2, 200916 r teda je ale mooc dobrej a super osvěží ti řeknu,ale už ho mám skoro celej spapanej
Červen 2, 200916 r já si dám asi ještě tak jednu mapu COD4 před spaním a půjdu asi taky takže už prcháš ju??
Červen 3, 200916 r Autor DOBRÉ RÁNKO VŠEM. NO KOUKÁM V CO SE TO TADY ZVRHLO.......ONDRA SE ŽANETKOU...SOUKROMEJ CHAT....COPAK NEMÁTE SKYPA? Upraveno Červen 3, 200916 r od Marek
Červen 3, 200916 r DOBRÉ RÁNKO VŠEM.NO KOUKÁM V CO SE TO TADY ZVHLO.......ONDRA SE ŽANETKOU...SOUKROMEJ CHAT....COPAK NEMÁTE SKYPA? ZVLHLO A jinač DOBRÉ RÁNO
Červen 3, 200916 r DOBRÉ RÁNKO VŠEM.NO KOUKÁM V CO SE TO TADY ZVRHLO.......ONDRA SE ŽANETKOU...SOUKROMEJ CHAT....COPAK NEMÁTE SKYPA? My jsem vám to tady chtěli trošku opepřit :smich:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.