Červen 3, 200916 r Ono, kdysi se nějaky ten sport našel, ale potom nebyl čas, do večera v práci, potom jsem předělával byt/zedničil jsem sám/, potomse narodila malá, no potom jsem předělaval bydlení nabaráku a teď jak bych i něco mohl, tak jsem líny. Ale snažím se stím něco dělat, pár krát jsem vezl malou do školky na kole
Červen 3, 200916 r Ono, kdysi se nějaky ten sport našel, ale potom nebyl čas, do večera v práci, potom jsem předělával byt/zedničil jsem sám/, potomse narodila malá, no potom jsem předělaval bydlení nabaráku a teď jak bych i něco mohl, tak jsem líny. Ale snažím se stím něco dělat, pár krát jsem vezl malou do školky na kole No vidiš to!!! Snaha je chlape!
Červen 3, 200916 r Romane dej se na bubnovani ... to je sauna hlavne podia ... kdyz te ty jevistni lampy nahrejvaj jak omeletu
Červen 3, 200916 r Jako ze bych zbalil bubny sebou jo ?? No myslim ze by te sousedi nepochvalili To bude na hřišti kámo!
Červen 3, 200916 r No hele nehledat ted kytaristu nabidnul bych takove pratelske zahrani na teto akci
Červen 3, 200916 r to by slo stando , ale ten druhej by nesmel bejt dement , reknu zene a dame to jako akustickou verzicku
Červen 3, 200916 r Autor AHOJ VŠEM DNESKA ZASE DEN NA PIKAČKU....SAMÁ PRÁCE, JEŽDĚNÍ PO ÚŘADECH..NO PROSTĚ HRŮZA...CO SE PO DOBU MÉ NEPŘÍTOMNOSTI ŘEŠILO... nemám ani sílu to zpětně číst
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.