Červen 5, 200916 r Tak jsem po obědě a jsem spokojenej ještě to tady nějak do 17 přežít a pak z práce.
Červen 5, 200916 r leští...tuní. Taky bych ho potřeboval naleštit ...nenejde se nějaká dobrá duše/nejlépe ženského pohlaví/ :smich:
Červen 5, 200916 r Tak jsem po obědě a jsem spokojenej ještě to tady nějak do 17 přežít a pak z práce. to přežiješ..
Červen 5, 200916 r Taky bych ho potřeboval naleštit ...nenejde se nějaká dobrá duše/nejlépe ženského pohlaví/ :smich: já bych ráda,ale dadacek by žárlil to nemůžu dopustit
Červen 5, 200916 r Taky bych ho potřeboval naleštit ...nenejde se nějaká dobrá duše/nejlépe ženského pohlaví/ :smich: to zvládneš i sám, na to nikoho nepotřebuješ
Červen 5, 200916 r já bych ráda,ale dadacek by žárlil to nemůžu dopustit to zvládneš i sám, na to nikoho nepotřebuješ Teda vy prasáci oba dva :smich: ...já myslel auto
Červen 5, 200916 r woody tu už raději není, aby to do zítra stihnul Jsem tu, užjsem to včera zvládnul, zítra jen setřu prach a je to.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.