Červen 5, 200916 r Pro veliký uspěch ještě jedna nevím, nevím, jestli pro úspěch, ale budiž ještě by to chtělo boční lišty do barvy a bude to fakt krasavice jako moje
Červen 5, 200916 r přesně tak,jen tvrdým tréninkem se z člověka stává mistr :smich: s tréninkem nikam nedojdeš musíš mít pořádně tvrdej vosk, aby to za něco stálo
Červen 5, 200916 r nevím, nevím, jestli pro úspěch, ale budiž ještě by to chtělo boční lišty do barvy a bude to fakt krasavice jako moje TY lišty nechci, mam ju už takové pobouchané a kdyby na nich byl lak, tak neví, nevím. Si všimni, jak stojím u zd i v garáži, tak sem tam do ní ťuknu
Červen 5, 200916 r Mladá má stejnou barvu Já vím, a že je lepší, než modrá. Barvu buď červenou, nebo černou
Červen 5, 200916 r Já vím, a že je lepší, než modrá. Barvu buď červenou, nebo černou a ješiškote červenoučká je pšeči naplosto nejklášnější balvička... ... kupovat auto herečce tak červena je jasná volba..
Červen 5, 200916 r a ješiškote červenoučká je pšeči naplosto nejklášnější balvička... ... kupovat auto herečce tak červena je jasná volba.. Rozumné rozhodnuti
Červen 5, 200916 r já bych ráda,ale dadacek by žárlil to nemůžu dopustit HiHEHa to je mi správný přístup čertí Takže spinhawku jsem ti plně k dispozici lol
Červen 5, 200916 r HiHEHa to je mi správný přístup čertí Takže spinhawku jsem ti plně k dispozici lol kurnik šopa,aspoň ten můj nick napiš dobře
Červen 5, 200916 r Já si nebyl vůbec jistej tím nickem, tak promin, příště napíšu jenom spine promin promin promin
Červen 5, 200916 r Já si nebyl vůbec jistej tím nickem, tak promin, příště napíšu jenom spine promin promin promin jj to bude OK,na COD4 mě taky pišou Spine takže tak můžeš
Červen 5, 200916 r ... tak ten spinhawk mě dostal... spinhawku orlí péro... ještě mě tu přejmenujou na indiána :smich: :smich:
Červen 5, 200916 r Autor CELEJ DEN RACA...SI PŘEČTI ZPĚT PÁR STRÁÁNEK.....REZIGNUJU NA FUNKCI VEDOUCÍ...NECHÁM SI JEN AMATÉRA.......PÍŠU TO STANDISOVI...
Červen 5, 200916 r Autor přepis sz standisovi: AHOJ STANDO, VZHLEDEM K MNOŽÍCÍM SE VÝPADŮM PROTI FUNKCI VEDOUCÍHO / znevažuje ji hlavně Raca a spol /....TĚ ŽÁDÁM O ZMĚNU NA POUZE AMATÉR A VYMAZÁNÍ SLOVA VEDOUCÍ... VEDOUCÍHO AUTOMATICKY DEJ RACOVI JAKO ZÁSTUPCI.....MŮŽE BÝT RÁD, ŽE SI JI KONEČNĚ VYBOJOVAL DĚKUJI MAREK Upraveno Červen 5, 200916 r od Marek
Červen 5, 200916 r hmmm máro ... tohle nejlepší zagorovsky vyznání co sem po dlouhy době viděl :-)))))) .... ale pokud čteš pořádně nebyl jsem jedinej kdo tě škádlil.kdybys potřeboval složim se s klukama a pošlu ti kapesníček na slzičky :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.