Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

a KIBI-sporťák POMÁHÁ A CHRÁNÍ......

Komu pomáhá ? On je na brigadě u Ráci :smich:

čau woody,vítej doma ze srazu kol5

nazdar panove a damo jj já makal a pak sem měl krasnej vylet na navštěvu k mi milovany tchyni naštěstí stačila hodka a pul a šup pryč

Ahojte :)

Ahojte :)

no jak bylo?co počasí,vyšlo vám??

Dobrý večer :)

Ahoj Romane, škoda že si nedorazil na ten srazík, byla to šupa :prc:

nazdar panove a damo jj já makal a pak sem měl krasnej vylet na navštěvu k mi milovany tchyni naštěstí stačila hodka a pul a šup pryč

ahoj Jindro..nj tchýně..ještě že zatím žádnou nemám,měla sem zatím dvě budoucí a obě stály za ..... tak snad do třetice všeho dobrýho..

Dobrý večer :)

ahoj

ahoj Jindro..nj tchýně..ještě že zatím žádnou nemám,měla sem zatím dvě budoucí a obě stály za ..... tak snad do třetice všeho dobrýho..

A to obě naráz :kuk::smich:

Ahoj Woody a čerte.Koukal jsem na fotečky! :palec2:

• Autor

JÁ MÁM TCHÝNI SUPROVOU....

Musím končit, to víte na srazu nis¨c nebylo, tak jdem na to :prc: ať ten supr víkend fajnově ukončíme. Ahoj zítra :)

Woody počkej! Mužeš mi ty lidi podle fotek nějak popsat prosím!

ahoj čerti a dobrou woodaku...a koukej zabrat :-))))

Musím končit, to víte na srazu nis¨c nebylo, tak jdem na to :prc: ať ten supr víkend fajnově ukončíme. Ahoj zítra :)

měj se woody :p:prc:

• Autor

Tak k večeři dva mega řízky...kuřecí....a od tchýně..:)

Marku: nežer tolik! Budeš tlustej chlape!

Tak k večeři dva mega řízky...kuřecí....a od tchýně.. :)

na kuřecí se vyprdni to smrdi a nenajíš se :-)))  to chce pořádny prasatkový jako sem měl ted já :-))))

• Autor

Romane to už jsem....a až přijedu..tak Vás pěkně vyžeru..počítej s tím a udělej hoooooodně masa...zeleniny...i chleba a rohlíků :)

• Autor
na kuřecí se vyprdni to smrdi a nenajíš se :-))) to chce pořádny prasatkový jako sem měl ted já :-))))

Tchýně dělá kuřecí kvůli mamnželce a naší malý.......a já jím všchno co je z masa....jen nesnáším ryby...páč maj kosti...

jo tak ryby mě taky vaděj ,můžu jen filéé... ale kuřecí řízky už fakt nemusim není to tak dlouho co sme je měli celkem často až mi nějak nesedli...tak sem přešel na vepříkový

Romane to už jsem....a až přijedu..tak Vás pěkně vyžeru..počítej s tím a udělej hoooooodně masa...zeleniny...i chleba a rohlíků :)

Tim mě nevystrašiš.Těším se na Tebe!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.