Červen 9, 200916 r Dado , zatim nic... budu na tebe myslet az bude neco u vas ve vsi tak ti dam vedet
Červen 9, 200916 r Raco : jiste , si vem maru ... tady okukuje celej den , tvari se jak kamarad a jen si odskocis na zachod hned donasi vedeni.
Červen 9, 200916 r Dado , zatim nic... budu na tebe myslet az bude neco u vas ve vsi tak ti dam vedet díky . Já ti dám takovou ves
Červen 9, 200916 r já už si máru od jisty doby do huby radši neberu.... .... nějak to špatně snáší a děla obr-gesta )
Červen 9, 200916 r Dado : sem tam minule jel kolem a nebejt tam cedule autodromu tak sem si ani nevsimnul
Červen 9, 200916 r Te pic Bejku co hlava ... uz dobra ?? ... U me na na pytel -- posledni dobou makacka hroznyho kalibru... co u tebe ? Na posrání den...jsem skoro celej den nejedl.Včera v práci do 17 a dnes to je bledě modry!
Červen 9, 200916 r Romane : ze se na to nevyseres---at si thnou nohou di se najist tak snad dementi pockaj ne 10 minut !!! to znam to me dokaze tak akorat namichnout ... vsichni videj ze zeru ale chodej se me ptat ... to sem pak nevrlej jak prase.... Uz se tesim k vam na hriste az se tam vyliju jak vaza , cely to tam pobleju a pak usnu pod bukem .. Upraveno Červen 9, 200916 r od Evers
Červen 9, 200916 r Jirko: to se těš!!! Viděl jsi v mém vlákně samolepky??? Super! Jinak kdyby jste potkali myho miláčka Marka tak mu vzkažte že ho mám moc rád a že až dojedu tak mu zavolám.Snad!
Červen 9, 200916 r Romco valis k nemu jo ?? ( ja dneska pisu jak dobytek ) ps : samolepy sem videl ... tahle akce bude kvalitne vyhrocena ) Upraveno Červen 9, 200916 r od Evers
Červen 9, 200916 r Dado : sem tam minule jel kolem a nebejt tam cedule autodromu tak sem si ani nevsimnul Já vím, nám to totiž navcrhoval člověk s hlavou a nevede nám dálnici středem města , ale okrajem, jak to má být PS: motodrom je ještě celkem daleko zejtra tam pojedu na ten golf
Červen 9, 200916 r Kurňa nám tu nějak padá voda,pár kapek spadlo...no snad je po dešti Nevšiml jsem si.. jenom vítr lehce víc ted..
Červen 9, 200916 r Dado : to je fakt ... hlavu a patu to ma... ) To vis u nas to driv taky vedlo okolo... ale jelikoz se to porad rozrusta tak se to nejak uplne nepovedlo eliminovat ...
Červen 9, 200916 r Dado : to je fakt ... hlavu a patu to ma... ) To vis u nas to driv taky vedlo okolo... ale jelikoz se to porad rozrusta tak se to nejak uplne nepovedlo eliminovat ... Brno rostě až za.. u nás ti co chcou bydlet, tak bydlí, ale "mimo" dálnici tkaže asi tak ale prvotní rejpnutí beru všici víme, jak to je
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.