Červen 9, 200916 r viď...a co dlažba makal jsi na ní...kolik km Ti ještě chybí? dělal jsem o vikendu...vždy nakoupim 20 dlaždic to je cca 6m a když mam volnej víkend tak to položim no a chybí ještě asi tak jedna tahle varka a mam hotovo....pak se ještě rozmejšlim jestli je nenatahnout až dolu ke garaži ale nato se nejspiš vyprdnu
Červen 9, 200916 r Ahoj rácíku, dám vám tady ukázku mojí dnešní práce, jen to ztáhnu z foťáku juuu bude nějaka čunarna??
Červen 9, 200916 r Autor A já Vám ukážu co jsem sehnal naší malý jako tříkolku..vlastně čtyřkolku...je to bomba..až vyjede se lidi poserou Je to šlapací a skládal jsem tu 2,5 hodiny.....co vy na to?
Červen 9, 200916 r juuu bude nějaka čunarna?? sPÍŠ PRASÁRNA mělo to byt ok, ale není to tak jednoduché, tak se jedná pouze o zkušební vzorek
Červen 9, 200916 r A já Vám ukážu co jsem sehnal naší malý jako tříkolku..vlastně čtyřkolku...je to bomba..až vyjede se lidi poserou Je to šlapací a skládal jsem tu 2,5 hodiny.....co vy na to? No jo vedoucí se nezapře to je ten vozík, co nemá vyměněný ten palivový filtr ?
Červen 9, 200916 r Předělával jsem masku, není to ještě 100 %, ale to se podá hmmm zajimavé sem zvědavej na vysledek A já Vám ukážu co jsem sehnal naší malý jako tříkolku..vlastně čtyřkolku...je to bomba..až vyjede se lidi poserou Je to šlapací a skládal jsem tu 2,5 hodiny.....co vy na to? no ty woe to je bomba když si vzpomenu jak sem jako malej zdědíl obyč hnusnou žlutou motorku po brachovi tak z tohodle bych neslez
Červen 9, 200916 r Autor A já Vám ukážu co jsem sehnal naší malý jako tříkolku..vlastně čtyřkolku...je to bomba..až vyjede se lidi poserou Je to šlapací a skládal jsem tu 2,5 hodiny.....co vy na to? No jo vedoucí se nezapře to je ten vozík, co nemá vyměněný ten palivový filtr ? nene..tohle servisuju sám....a poctivě
Červen 9, 200916 r Autor a normálně to funguje...vidle jezdí nahoru a dolů a ta paleta je taky jako opravdová.....
Červen 9, 200916 r a normálně to funguje...vidle jezdí nahoru a dolů a ta paleta je taky jako opravdová..... tak ji aspon můžeš hnedka v práci vzít na brigádu... woody doporuč mi nějakou pamatku ktera stojí za zhlídnutí na slovensku v nějaky rozumny vzdalenosti
Červen 9, 200916 r tak ji aspon můžeš hnedka v práci vzít na brigádu... woody doporuč mi nějakou pamatku ktera stojí za zhlídnutí na slovensku v nějaky rozumny vzdalenosti No, na slovensku, nevím, ale v Bohumíně bych věděl moje TCHÝNĚ , ta už pamatuje
Červen 9, 200916 r Autor tak ji aspon můžeš hnedka v práci vzít na brigádu... woody doporuč mi nějakou pamatku ktera stojí za zhlídnutí u tebe doma..... woodyho auto
Červen 9, 200916 r woody doporuč mi nějakou pamatku ktera stojí za zhlídnutí na slovensku v nějaky rozumny vzdalenosti http://www.orava-info.sk/oravsky-hrad/oravsky-podzamek.php
Červen 9, 200916 r No, na slovensku, nevím, ale v Bohumíně bych věděl moje TCHÝNĚ , ta už pamatuje ježíš brrrr sem se pěkně osypal...... dělam nějakej harmonogram kam na vylety a chtěl bych jeden den vyjet na svoji vůbec první navštěvu sk tak sem myslel že možná budeš vědět když to máš za rohem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.