Červen 11, 200916 r No nějak sem nestíhal a nikdo nikde. Alespoň to počasí se umoudřilo a už trošku svítí sluníčko
Červen 11, 200916 r Jéééé, ted slyším ve zprávách, že ulici nademnou se srazily 4 auta, mám se jít mrknout?
Červen 11, 200916 r Podívejte se na toho manťáka, co prodává na aukru, jak má rozepsané poštovné http://www.aukro.cz/item659625729_original...oomster_15.html Zajímavé a nevím kde pan dotyčný vidí problém, mi v servisu nedělali vůbec žádný problém objednat poklice, co už nejsou v ceníku.. 3 vytáhly zaprášené ze skladu a 1nu doobjednali, takže jeho komentář.. Ale jo, když to skončí u koruny vyplatí se i s poštou ale ty nový poklice.. krize se projevila nebo co..
Červen 11, 200916 r woody: nemať mě laskavě, bavíme se o sportu (teda doufám, myslím..) Ondra trénuje tenis
Červen 11, 200916 r Tak to ho musím přemluvit, at si semnou zahraje chci se dostat do formy.. aspon pak poreferuju, jestli trénuje a nebo jenom kecá a
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.